2777
2789
عنوان

جعبه ی سوالِ کنکوری ها🌀

63 بازدید | 11 پست

عزیزای دلم💚

اگه سوالی راجب کنکور ، روند درس خوندن یا طرحی که گذاشتم ( تاپیک قبل ) دارید، یا چالشی هست که درگیرشید اینجا برام بنویسید در حد توانم راهنماییتون میکنم🥰

امروز و فردا بخش زیادی از وقتم رو در خدمت شما هستم

مشاور تحصیلی🍀کنکورتجربی/ خدا بخندد، رویا ببارد و آن اتفاق قشنگ بیفتد🤍 /برای رزرو مشاوره به آیدی: @avata_org توی تلگرام پیام بدید.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو سر صدا خوندن چقدر تاثیر منفی داره من محیط خونمون همیه شلوغه🐢

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

من اصلا استمرار ندارمروزایی که میخونم ۱۰ ساعت میخونم اما یه روز میخونم یه روز نمیخونمنمیدونم چمه همش ...

عزیزم اینطوری خیییلی بده و اگه درستش نکنه عید میشه به خودت میای و میبینی که از همه چی جا موندی و دیگه فرصت جبرانی ام نیست.

اینکه چطوری درست میشه باید از ساعت مطالعه ی مثلا ۴ ساعت اینا شروع کنی بیاریش بالا ولی چون بازه زمانی کمی‌دارید باید اصولی باشه

اگه شرایطشو داری مشاور تحصیلی بگیر فوق العاده کمک کننده است اگرم نداری با یه ادم مورد اعتماد که فارغ التحصیل شده یا مثلا مادرت هماهنگ کن که دائم چکت کنند و ازت گزارش بخوان تا مجبور باشی کاراتو روزانه انجام بدی

مشاور تحصیلی🍀کنکورتجربی/ خدا بخندد، رویا ببارد و آن اتفاق قشنگ بیفتد🤍 /برای رزرو مشاوره به آیدی: @avata_org توی تلگرام پیام بدید.

تراز هشت هزار به چه زمان خوندنی نیاز داره؟

عزیزم تراز خیلی بستگی داره به مبحثی که تو داری ازش ازمون میدی و میزان تسلطتت روی اون موضوع 

خیلی ربطی به ساعت مطالعه نداره

اگه منظورت تراز کنکوره روزانه ۸ ،۹ ساعتم بخونی اوکیه

اگرم مدرسه میری ۴ ساعت

تو سر صدا خوندن چقدر تاثیر منفی داره من محیط خونمون همیه شلوغه🐢

نمیشه گفت تاثیر منفی داره اتفاقا عادت کردن به سکوت مطلق به شدت تاثیر منفیش بیشتره

ولی خب اگه عادت کردی و میتونی با اون صداها درسو یادبگیری و به کارات برسی اوکیه تاثیر انچنانی نداره

فقط سعی کن از خانواده یا محیطی که هستی بخوای رعایتت رو بکنند این چند ماه باقی مونده

نمیشه گفت تاثیر منفی داره اتفاقا عادت کردن به سکوت مطلق به شدت تاثیر منفیش بیشترهولی خب اگه عادت کرد ...

مرسی 🌹🐢

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

۶۰درصد منطق زدن خوبه؟🐢

توی ازمون ازمایشی بستگی داره چه مبحثی رو ۶۰ زدی

اگه منظورت کنکوره بله خوبه

توی ازمون ازمایشی بستگی داره چه مبحثی رو ۶۰ زدیاگه منظورت کنکوره بله خوبه

سر جمع ۶۰درصد سه درس اول

واسه فرهنگیان انسانی چه رتبه ای خوبه؟🐢