2777
2789
عنوان

در ارتباط با تاپیک مهمان پررو

892 بازدید | 22 پست

کاربر بانو 6276 اینکه شما از زن بودن خودت خجالت میکشی یا خیلی به قضاوت خودت اطمینان داری و راحت دیگران رو مورد قضاوت قرار میدی ؛ 

شما اگر حسودی ، دلیل نمیشه بگی ناف زن رو با حسادت بریدن. 

دلیل نمیشه حسادت رو به همه زن ها نسبت بدی. 

اتفاقا باید بدونی که رذیلت های اخلاقی یا همون ضد ارزش ها مثل :

حسادت 

بخل

حرص و طمع

خودمحوری

خودشیفتگی

تنوع طلبی

قدرت طلبی

و ....

تو همه ما آدم ها وجود داره و بستگی داره که ما درون خودمون رشدشون بدیم یا اینکه باهاشون مبارزه کنیم.

🌸 پس به " انتخاب ما" بستگی داره. 

پس نگو که حسادت رو تو مردها ندیدی ! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی رابطه جنسی رو همه میتونن داشته باشن. 

هر زن و مردی اراده کنن ، میتونن س ک س کنن. 

حیوانات هم با هم رابطه جنسی دارن.

یکم بیشتر فکر کن ببین این چیزها حسادت داره ؟!! 

هرکی گفته چرت گفته مردا بیشتر از زنها حسودی میکنن

دلیل اصلی غیرتی شدنشون هم حسادتشونه

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

اصلا توی موضوع بحث نیستم ولی یه موضوعی که خیلی توی سایت میبینم اینه که خیلیا واقعا فرق حسادت رو از غبطه تشخیص نمیدن و حسادت رو یه امر نرمال میدونن حتی مورد داشتیم اصرار داشت بگه که حسادت حق زنه 😵‍💫 

حسادت یعنی یکی دیگه یه چیزی داشته باشه تو چشم دیدن اینو نداشته باشی که ببینی اون داره ، چه خودت داشته باشی چه نه 

غبطه یعنی یکی دیگه یه چیزی داره تو هم دلت بخواد داشته باشی 

حسادت ضد ارزش و یک رفتار اشتباهه غبطه اتفاقا خوبه و آدم رو به تلاش و رشد میندازه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

اصلا توی موضوع بحث نیستم ولی یه موضوعی که خیلی توی سایت میبینم اینه که خیلیا واقعا فرق حسادت رو از غ ...

بله درسته حسادت و غبطه خوردن با هم تفاوت داره. 

بعضی ها هستن که صفر و صد قضاوت میکنن. 

همون هایی هم که میگن همه مردها تنوع طلبن و این رو حق مردها میدونن !!! 

در مورد حسادت در زن ها هم همینطوری نظر میدن. 

آخه بی مخ از اول تاپیک رو مخ همه مون بود آخرم نینی یار رو منشن کرد من گفتمولی ندیدم کسی اینطدر بگه

نه اون کاربر نبود. 

اون کاربر دیگه نیومد تو تاپیک. 

این یه کاربر دیگه بود ، من امروز دیدم و بعد دیدم که استارتر تاپیک رو قفل کرده. 

اصرار داشت که برید تاپیک های قبلی استارتر رو بخونید و ببینید که حسوده و از روی حسادت این حرف ها رو میگه !!