2777
2789
عنوان

چ کنم خیلی نیاز به جنس مخالف دارم😕🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 2906 بازدید | 129 پست
بخدا ن رابطه داشتم ن تجربه فقط خیلی تحت تاثیر جامعه و افراد و نگاه ها قرار گرفتم و همش تلقین میشه ای ...

میفهمم.حتی شاید باور نکنی بین ما پسرام کسی که دوس دختر نداره یعنی بی عرضس و....

تو اگه قلبت بشکنه هیچکدوم از اینایی که گفتی کوچکترین دردی حس نمیکنن ولی تو نابود میشی.ناراحتی اعصاب میگیری و ....

بهشون توجه نکن.میدونم سخته .ولی باور کن یه انتخاب اشتباه آیندتو نابود میکنه.یه دوس پسر میتونه روانتو نابود کنه به همین سادگی

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ااینجا اینجوریه ۱۷ سالگی سه تا بچه هم دارن:) همه ی جور بد بهم نگا میکنن منم دلم مخاد یکی دوسم داشته ...

بخاطر محیطتت اذیتی بیشتر

درکت میکنم گلم 

ولیییی باور کن بهترین کار اینه که صبور باشی

بذار نگاه کنن اهمیت نده اعتماد به نفس داشته باش 

خواهرم از مم کوچیکتر بود ازدواج کرد من درس میخوندم بهم میگفت عه تو تنبلیا خواهر کوچیکت زودتر رفته بهمون عقل ناقص اون موقع ام میگفتم ازدواج مسابقه که نبست

ولی دلم کلی میشکست از حرفاشون 

این که دوست داری یکی بخوادت و بیاد خاستگاری هم طبیعیه همه ی دخترا دوست دارن هرکی غیر از این بگه ۹۹ درصد دروغ میگه وللللیییی نباید این حست باعث بشه کاره اشتباهی بکنی

اگه میخوای هیچوقت صدای شکستن قلبتو نشنوی، هیچوقت به به  کسی  اعتماد صد درصد نکن، همه چیز از همه کس برمیاد آدما عوض میشن...😪🌹
من سه‌سال ازت بزرگترم.فکر می‌کنی نیاز عاطفی ندارم؟ چرا دارم.عاشق اینم که عشق بورزم و عشق دریافت کنم. ...

یعنی هورمون های شما دخترا اینقددددر وقته و پر رو شدن که میخوان در نوع انتخاب شما دخالت هم کنند ، ووووا من گفتم این هورمون ها ی ریگی به سیتوپلاسم شون هست و گرنه هورمون آدرنالین اینقدر باشخصیت هستش عین کوکائین!!!!

ننمدونم چرا نمتونم با واقعیت ها کنار بیام

خب برو ضربه شو بخور

و بعد با کلی خاطرات تلخ بزن تو سرت

که چرا مردا هوس بازن و فلان

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊