2777
2789

پیرو تاپیک قبلم که این بود:

دیشب ساعت یازده با برادرم رفتیم داروخانه گفت بشین تا برم و دارو ها رو بگیرم بیام منم یهو یه چیزی یادم افتادم خواستم برم بهش بگم پیاده شده یه ماشین پراید سه نفرم توش بودن وایستادن به تیکه انداختن و سوار شو یعنی داشتم از ترس سکته می‌کردم داداشم یهو سر رسید یکیشون فقط جرئت کرد بیاد پایین داداشم چنان زد تو دهنش فکش خورد شده الان میگن شکایت میکنم داداش وکیلم میگه بستگی داره اما اگه شاهدی نباشه شاید محکوم بشی این برادرمم که طرفو زده سپاهیه میگه اصلا به شکایت نمیرسه برسه هم محکوم نمیشم خداوکیلی چه گیری کردیم تو خیابونم آسایش نداریم از دست مزاحم 

صبح برادرم خودش رفته بود بیمارستان که اونجا بستریه عیادتش طرف گفته بود تو اینجا چیکار میکنی میگه گفتم شنیدم میخوای ازم شکایت کنی اومدم کمکت کنم کلا خودمو و خانوادم دستمون تو کاره اومدم کمک کنم روند شکایتت زودتر طی بشه وقتی فهمید داداشم چیکارس همین صبح با رضایت خودش مرخص کرده بود خودش رو از بیمارستان😂یه نفس راحت کشیدم خدا رو شکر دردسر نشد ولی خدایی دخترا مواظب خودتون باشین آدمای مریض زیادن اصلنم به نحوه لباس پوشیدنت نیست من حجابم خوب بود بعضی ها ذاتن آشغالن اگه برادرم نبود یا دیرتر می‌رسید خدا میدونه چه بلایی سرم‌می اومد سه نفر خب آدمو بدزدن هزارتا بلا سرش میارن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو بابا

مملکت قانون داره

فک میدونی چقد دریه اش میشه چون زیبایه

همچین میگی سپاهی و وکیله انگار چین

طرف بره شکایت کنه میتونه قشنگ یکسانتون کنه

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹

اره دیگه از جایگاه و لباسشون سوءاستفاده میکنن

الان متوجه شدم‌منظورت چیه اول درست نخوندم باید بگم اگه همینا نبودن تو الان وضعیتت از فلسطین بدتر بود نمیتونستی بیای اینجا واسه من بلبل زبونی کنی

برو بابامملکت قانون دارهفک میدونی چقد دریه اش میشه چون زیبایههمچین میگی سپاهی و وکیله انگار چینطرف ب ...

هیچ غلطی نمیتونه بکنه امثال اینا مرگ هم براشون کمه چیه اگه ی ی تاپیک میزد فلانی رد سه نفر دزدیده بلا سرش آوردن از حق و حقوق اونایی که این بلا رو سرشون  آوردن دفاع میکردی طرف فرار کرده رفته هیچ غلطی هم نمیتونه بکنه🤣