2777
2789
عنوان

به نظرتون اشتباه کردم

79 بازدید | 13 پست

شوهر من تا جایی که بتونه به خانوادش کمک میکنه 

منم تا جایی که منطقی باشه دخالت نمیکنم 

چند وقته خواهر شوهرم مدام میگه یخچالم خرابه و ... یه سری حرفا و رفتارا میدونم احتمالا به شوهرم هم زنگ میزنه برای همین موضوع 

دیشب شوهرم گفت یه یخچال براش بخرم و ماهی یه تومن یا هرچی میتونه ازش بگیرم 

ولی من مخالفت کردم گفتم اول ماهیانه یه مقدار پول بگیر ازش یه قدری که جمع شد براش بخر 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به فردی که در راه انجام خیر و احسان مانع می‌شه تو اصطلاح اخلاق اسلامی «مناع الخیر» می‌گن و به شدت مورد اتاب و ملامت قرار داده‌اند این کار رو...

اما حالا که جدیدا فروشگاه‌های اینترنتی و زنجیره‌ای بزرگ مختلف فروش و پرداخت قسطی راه انداختن، می‌تونن قسطی خرید کنند و همسرتون تو پرداخت اقساط کمک کنند.

اگه وضعتون خوبه و اونم خودش توان خرید نداره کمکش کنید بهترین نوع کمک اینه که آدم اول از نزدیکانش خودش شروع کنه بعد اگر کسی نبود به دورترها کمک کنه

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
وضع مالی شما خوبه ؟؟خانواده شوهر وضع مالی بدی داره؟؟

ما در حد خودمون داریم البته با تلاش زیاد 

خودم هم سر کار میرم 

خواهر شوهرم یه زن و شوهر هستن وضعشون خوب نیست ولی حاضر نیستن یه کم تلاش کنن برای بهتر شدن زندگی خودشون 

من از این موضوع اذیتم همیشه 

ما در حد خودمون داریم البته با تلاش زیاد خودم هم سر کار میرم خواهر شوهرم یه زن و شوهر هستن وضعشون خو ...

بگید از دی.جی کالا قسطی سفارش بدن ماهی ۲ میلیون یکمم کمک کنید شما ثواب داره اشکالی نداره

برای برآورده شدن دعام صلوات بفرستید 🥲🌹

به فردی که در راه انجام خیر و احسان مانع می‌شه تو اصطلاح اخلاق اسلامی «مناع الخیر» می‌گن و به شدت مو ...

ما خیلی به روشهای مختلف کمک میکنیم 

هزینه های روزمره مادرشوهرم با ما هست 

چون تو یه خونه هستن با خواهر شوهرم قبض ها مشترک هست

حس میکنم این داره باعث توقع بیجا میشه

میگم لا اقل خودشون یه کم تلاش کنن 

یه رسید دستی ازش بگیره که اگه بعداً پول رو نداد بشه از طریق قانونی اقدام کرد.به نرخ روز هم باید برگر ...

اینطوری نیست رابطه خواهر برادریشون

من میگم اینطوری به راحت طلبی عادت نمیکنه 

یخچال قبلی رو هم با کمک شوهرم خریده

اینطوری نیست رابطه خواهر برادریشونمن میگم اینطوری به راحت طلبی عادت نمیکنه یخچال قبلی رو هم با کمک ش ...

به یخچال دست دوم قانع هستن با قیمت پایین میتونید بخرید براشون 

بگید از دی.جی کالا قسطی سفارش بدن ماهی ۲ میلیون یکمم کمک کنید شما ثواب داره اشکالی نداره

نمیدونم 

یه حس سو استفاده بهم دست میده 

هیچ کدوم خانمای فامیل سر کار نمیرن 

من یه سال مرخصی گرفتم برادر شوهرم برگشت گفت حتما برو سر کار 

یه توقعاتی دارن

نمیدونم یه حس سو استفاده بهم دست میده هیچ کدوم خانمای فامیل سر کار نمیرن من یه سال مرخصی گرفتم برادر ...

این نشون دهنده اینه که شما ی خانم قوی و مستقل هستی خیلیم عالیه چرا سو استفاده با این کار بزرگواری خودتونو نشون میدید از نظر من اگه بهشون کمک کنی حتما خدا جای دیگه دست شما رو میگیره 🌹

این نشون دهنده اینه که شما ی خانم قوی و مستقل هستی خیلیم عالیه چرا سو استفاده با این کار بزرگواری خو ...

ممنون عزیزم 

در این مورد همین کارو انجام میدم 

ولی به نظرم کمک کردن باید حدی داشته باشه جوری که باعث تلاش طرف بشه نه تنبلی