2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تو زندگیت یه هدف بزرگ داشته باشی منصرف میشی

مثلأ اگ مادر باشی بخاطر بچه ات هیچوقت ب خودکشی فکر نمیکنی 

اگه به این فکر کنی که عزیزترین کس هات مثل پدرت برادرت خواهرت مادرت با مرگ تو کمرشون میکشنه و تا آخر عمر خوب نمیشن منصرف میشی

اگه به این فکر کنی که قرار نیست زندگی همینجوری بمونه

منصرف میشی

و مهم تر از همه اگه واسه یادگیری یه مهارتی تلاش کنی

دیگ دلت نمیاد نصفه خودکشی کنی سعی میکنی اون مهارت رو کامل یاد بگیری ک زحمت هات هدر نره

عزیزم تو زندگیت یه هدف بزرگ داشته باشی منصرف میشیمثلأ اگ مادر باشی بخاطر بچه ات هیچوقت ب خودکشی فکر ...

من نمیخوام بچه مریض و افسرده رو چون خودم داغونم هیچ امیدی ب هیچی ندارم تنهای تنهام کسی ن بهم اهمیت میده ن براشون مهمم از درد و مراضهام میگم بی محلی و کم توجهی میبینم خسته امم... خیلی زیادد خیلی 

هیچ چیز ن حالم و خوب میکنه ن بد 

ناراحت نمیشه کسی اک براشون مهم بودم کمی توجه میخوام ن چیزی فقط و فقط ب خاطر ابروی خانواده ام دو دلم چیز قشنگی نمیبینم . هیچ چیزز

قبلا بخاطر دوستم که التماس میکرد انجامش نده به خودم امید میدادم ولی اینبار دیگه فرق میکنه🥲

میفهمم چی میگی من از ترس ابرو دلم نمیره دو دلم شدید بیشترم با قرص ارامبخش میخوام تمومش کنم چیزی ک داره خفم میکنه