2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قسطی هرماه بری پول بدی بقیمت روزطلاازت میگیرن نمیصرفه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

نه میگه قیمت روز نیست

پس چطوری میده؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ما تو شهرمون ی گالری باز شده قسطی میده با وام‌دو روزه یا چک من نخریدم اما خیلیا خرید کردن

عه چه خوب

میدونی طبق چیزی که فهمیدم خوبیش اینکه که تو با قیمت امروز طلا میخری گرم بالا و خرد خرد تسویه میکنی

تااینکه هرماه خودت بخوای بخری

فکنم به زودی هم طلا خیلییی گرون بشه

مایه آشنایی گفت بیاین بخرین هر۵۰میلیون ۸ماهه ماهی ۲میلیون اضافه بدین ولی من نخواستم چون ازربا بدترمی ...

اها

این انگار هم ۱۲ هم ۲۴ هم ۳۶ ماهه داره که تسویه کنی

طولانی باشه به آدم فشار نمیاد

عه چه خوبمیدونی طبق چیزی که فهمیدم خوبیش اینکه که تو با قیمت امروز طلا میخری گرم بالا و خرد خرد تسوی ...

نه عزیزم اوناهم زرنگن طوری بهت میدن که ضررنکنن

اگه اعتبار اسنپ پی داشته باشی میتونی اینترنتی یا حضوری طلای قسطی بخری

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

پس چطوری میده؟

گفت تو مثلا میخوای ۹۰ میلیون تومن طلا بخری

با نرخ امروز حساب میکنه برات کلشو

بعد یا قسطاتو هر ماه میدی تهش کل طلا رو میگی

یا هر دو سه گرم که تسویه کنی طلا رو بهت میدن

حالت شمش هم هست

حالا میخوام زنگ بزنم از خودشون دقیق تر بپرسم