2777
2789
عنوان

زندگی زناشویی

564 بازدید | 11 پست

سلام

تورو خدا درسته بعضی زنای طلاق گرفته میرن تو کار مردا و باعث میشن خانوادش بهم بریزه و بچشون اواره بشه و خودشون بجای اون زن اولیه میرن با مرده ازدواج میکنن.

هم خاک تو سر زنه و صد برابر خاک تو سر مرده.

نمیدونن چوب خدا بیصداس

یکی از فامیلا اینجوری شده و خلاصه منتظرم بعدا چی سرشون بیاد

بابا هوس رانی حدی داره.

بیفت یاد روز اولی که رفته بودی خواستگاری زن اولیه و دعا میکردی باهات ازدواج کنه.چی شد پس

زن مطلقه (دور از جون خیلی ها)بله زیاد هست این مدلی!اما یه مدلم تو شهر مااتفاق افتاده یه دختر 20ساله با یه مرد زن و بچه دار دوست شدن و باهم فرار کردن رفتن......

خودت باش!اینجا کارخونه مجسمه سازی نیست،کسی هم خوشش نیومد،نیومد!🙌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر ما زن ها كمي هواي جنس خودمونو داشتيم يه مرد جرات همچي كاري ب خودش نميداد

من عكس تلكرام شوهرم دو نفري مون هستيم

تو گروهاي مختلط مثلا هس ميبينم دخترا ميان پي وي و ميخان سر حرفو باز كنن😐😐

این تفکرات مسموم درباره ی زنای طلاق گرفته تو جامعه ی ما واقعا اشتباهه.کاش بعضیا تجدید نظر کنن. چندتا خانوم طلاق گرفته رو میشناسم که با متانت وصبوری نشستن دارن بچه هاشونو بزرگ میکنن .

از معبر غریبی به معبدی رسیدم.بر سر در آن نوشته بود:اینجا به جای کفش "خود"را در آورید.                                                                                                                                                 
این تفکرات مسموم درباره ی زنای طلاق گرفته تو جامعه ی ما واقعا اشتباهه.کاش بعضیا تجدید نظر کنن. چندتا ...

اره والااا

منم مخالم اسم خانم هاي مطلقه رو خراب كردن

والله من ب چشم خودم ديدم اين دختر هاي ازدواج نكرده بيشتر پيله ميكنن

شايد ي نفر واقعا نميتونسته ادامه بده كه طلاق گرفته بي انصافيه كه زناي مطلقه رو محكوم كنيم به نانجيبي... اين رفتار ها حتي ممكنه از ي زن شوهردار يا مجرد هم سر بزنه و تعداد شون كم هم نيست 

بزرگترين درساي زندگيتو هميشه نامردترين آدماي زندگيت بهت ياد ميدن