خانمای عزیز سلام.شما ها با چی خودتونو سرگرم میکنید حوصله تون سر نره.من خیلی دلم میخواد با یه کاری خودمو سرگرم کنم البته غیر کارای روزمره خونه ولی نمیدونم چکار
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من قبلا بیرون کار میکردم از وقتی پسرم دنیا اومده خونه نشین شدم.الان دیگه مدرسه میره و من احساس تنهایی زیادی میکنم.احساس میکنم همش وقتم بیهوده تلف میشه.میخوام بین مردم باشم یا تو خونه سرگرم کنم خودمو لااقل ولی نمیدونم چکار کنم
اگه زبانت خوب نیست بشین کار کن رو زبانت پسرتم کنارت راه میوفته...خیاطی نقاشی کیک پزی هم خوبه
زبان ایده خوبیه میخوام برم کلاس ثبت نام کنم.شهر ما کوچیکه امکانات زیادی نداره.خیاطی خیلی دلم میخواد چون میدونم سرگرمی خیلی خوبیه برا خانما چون نتیجه مفیدی داره که ذوق میاره ولی با روحیه ام سازگار نیس.نقاشی خیلی علاقه دارم استعداد دارم ولی کلاس نرفتمتاحالا ولی میدونم ثمره خوبی برام نداره و آخرش نقاشیام به دردی نمیخوره حس مفید بودن بهم نمیده.پی اش نمیرم