2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمئنم اگه شوهرم منو نمی گرفت تا آخر عمر تنها می موندم😆😆😆

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

اصلا تصور نفس کشیدن هم بدون همسرم ندارم با تمام بی پولیاش و با تمام بدبختیامون عاشقشم دیوانه وار

این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️    من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩

نه

خدایا میشه دخترم حرف بزنه...نمیدونی...وقتی میبرمش پارک همه بچه ها ماماناشونو صدا میزنن چقد دلم میگیره...نمیدونی چقد دلم میخاد ببرمش خیابون هی بگه اینو میخام اونو میخام...دیگه نمیگم چرا من٬چرا بچه من٬فقط میگم خواااهش میکنم التماس میکنم ..دخترم حرف بزنه .....پی نوشت:دو سالشه.

نه.

حتی اگه یه زمانی عبوری ایم طلاق تو فکرم میومد.هیچوقت به این فکر نمیکردم که یه شخص بهتری نصیبم.میشد.یا طلاق بگیرم شخص بهتری نصیبم.ميشه.

اصلا نمیتونم غیر همسرم به شخص دیگه ایی فکز کنم.

حتی اگه ازش بدم بیاد.که نمیاد

ن اصلا

عاشقشم حتی ی لحظه تصور نبودنش سخته برام

باهمه دعواها و اختلافاتمون 

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤

هيچي آدمي بهتر از اون يكي نيست هركي يه اخلاق خوب داره به اخلاق بد نميشه گفت اون يكي بهتر از اينه 

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 

درسته که. کمبودایی تو زندگیم دارم ولی اخلاق شوهرم خوبه و از جون مایه میذاره واسه من و بچه هاش خیلی مرد خوبیه واقعا بوسیدن داره دستاش  فکر نکنم بتونم با کس دیگه عوضش کنم

مادربزرگ شما هم مثل برف پاک کن میرقصه؟