2777
2789
عنوان

دعوام شد

224 بازدید | 36 پست

با مادر شوهرم دعوا کردم ولی تو عنوان تاپیک ننوشتم مادرشوهر چون نمی‌خوام پر بازدید بشه

بچه ها من از وقتی عقد کردم تا الان مادر شوهرم هرچی تونسته بار من و شوهرم کرده 

ببین همه مادرشوهرا برای عروسشون در حد عرف و وسعشون عیدی می برن یلدا می گیرن وسیله می خرن و ...

مادرشوهر من سر تک تک اینا بهم منت میذاشت و هنوزم می ذاره

خیلی تیکه بار من کرد . من تا الان به احترام شوهرم هیچی نگفتم . امشب بهش گفتم خسته شدم از دستش و از بابت حرفاش ناراحتم .  

هی می گفت زبون دراز شدی و انکار می کرد که من این حرفارو نزدم در حالی که شوهرم گفت من شاهد بودم و پشتم دراومد بعد گفت خوبی‌هامو ندیدی و بدی‌هامو دیدی و خلاصه جا این که از دلم دربیاره و حل بشه . جوری نشون داد که مظلوم اونه و ظالم منم . 

منم می‌خوام باهاش کات کنم . به نظرتون درسته؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا نه ؟ می‌بینمش حس منفی می گیرم

عزیزم شما جوانی و نمیدونی نمیشه با مادرشوهر کلا قطع رابطه کرد 

آینده نگر باش 

قرار نیست از هر کس حس بد میگیریم قطع ارتباط کنیم باهاش 

شما الان حرفاتو زدی و باید بقیش رو بسپری به زمان و همسرت 

احتمال داره رفتارشو عوض کنه طرف

عزیزم شما جوانی و نمیدونی نمیشه با مادرشوهر کلا قطع رابطه کرد آینده نگر باش قرار نیست از هر کس حس بد ...

مادرشوهر من خیلی پرروتر از این حرفاست 

حرفاتو قبول دارم درست میگی ولی لامصب این دل و عقل یاریم نمی کنه باهاش رفت و آمد کنم

باز مادرشوهر تو با منت هم باشه کاری کرده اگه بگم از روز اولی که مادرشوهرمو شناختم تا الان حتی جوراب ...

من حاضر بودم هیچ کاری نکنه ولی منت سرم نذاره 

منت گذاشتن یعنی داره غرور و عزت نفستو له می کنه 

بهش گفتم من چیزایی که برام خریدی رو استفاده نمی کنم و واقعا هم نمی کنم چون دل خوشی ندارم وقتی یادم می افته سر تک تک اینا منت رو سرمه

مادرشوهر من خیلی پرروتر از این حرفاست حرفاتو قبول دارم درست میگی ولی لامصب این دل و عقل یاریم نمی کن ...

کمتر رفت آمد کن ولی قطع نکن 

الان هم عقدی فکر کن با طرف قطع رابطه کنی چطوری میخوای عروسی بگیری؟؟؟

میشه تو عروسی مادرشوهر نباشه؟؟؟

همسرت قبول میکنه؟؟؟

من خودم چند بار با مادرشوهر بحث شدید کردم و حدشو فهمید و قطع رابطه هم نکردم

کمتر رفت آمد کن ولی قطع نکن الان هم عقدی فکر کن با طرف قطع رابطه کنی چطوری میخوای عروسی بگیری؟؟؟میشه ...

عروسی کردم عزیزم . از اول عقد تا الان که دو ساله عروسی کردم کلا منت می ذاره . هرچی می خره سریع قیمتشو بهم میگه .

عروسی کردم عزیزم . از اول عقد تا الان که دو ساله عروسی کردم کلا منت می ذاره . هرچی می خره سریع قیمتش ...

من یه بار دیدم مادرشوهرم با همسرم یک ساعت حرف زده 

همسرم به خاطر کارش صدا ضبط میکرد رو گوشیش 

رفتم دیدم کل ۱ ساعت بدگویی منو کرده به شوهرم