2777
2789
عنوان

میگه به زور مهریه تو زندگی با من‌ مونده

| مشاهده متن کامل بحث + 2085 بازدید | 180 پست
مرد باید اول زنشو دوست بدارد دوم خانوادشواینجور ک تو میگی هوای جاری هاتو بیشتر از تو داره

شوهر جاریم بع من بی احترامی کرد ...این به جاریم متقابلا نکرد ... تازه فرداش سلام علیک کرد تهش هم گفت تقصیر تو بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگم نمیخوام ..میگه بیا محضر بنویس امضا کن ...منم بهش اعتماد ندارم

توهم بگو باشه میام امضا میدم تو هم همونجا حق طلاق رو اول بمن میدی منم مهریه رو میبخشم 

الا بذکرالله تطمئن القلوب.    ♥️                                    خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار ✋🤚🙏
توهم بگو باشه میام امضا میدم تو هم همونجا حق طلاق رو اول بمن میدی منم مهریه رو میبخشم

حق طلاق ب چ دردم میخوره 😔شرایط،داشته باشم یه ثانیه هم وای نمیستم ‌‌اونم آدمی نیس جلومو بگیره توافقی تموم میشه میرع 

حق طلاق ب چ دردم میخوره 😔شرایط،داشته باشم یه ثانیه هم وای نمیستم ‌‌اونم آدمی نیس جلومو بگیره توافقی ...

خوب سرکار نمیری بچه هم که نداری مثل من توکل بمونی خونتو جداکننده درخواست طلاق توافقی بفرست براش و بعدش جهیزیه تو ببر و راحت بدون خانواده ات زندگی کن

الا بذکرالله تطمئن القلوب.    ♥️                                    خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار ✋🤚🙏