2777
2789
عنوان

خانمای حقوقدان بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 27 پست
چه برخوردی باهاش میکنند اگر باز پارک کنه

طبق ماده 690 ق م ا. 1 سال حبس داشت الان طبق قانون کاهش مجازات حبس تعزیری 15 روز تا 6 ماه حبس داره. میره زندان دیگه پارک نمیکنه. اگرم تکرار کرد این حکم و شکایت و زمینه پرونده میکنین دوباره اقدام میکنین ولی سریع حکم میدن. به جرم مزاحمت خارج از نوبت رسیدگی میشه. یک بار بره زندان جرئت نمیکنه این کارو انجام بده

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب گفتن و و فرقی ببن حرف این بنده خدا و خودم ندیدم

درعمل اصولا شخص اگر نخواد همکاری کنه کاری از پیش نمیره

و بحث های تئوری با مواجهه با مشکل فرق میکنه

باید از طریق صلح کار رو پیش ببرید و با مالک خونه صحبت کنید که به مستاجرش حدود خودش رو یادآوری کنه یا از اون مشاعات به نحوی استفاده کنید که دیگه فضای پارک کردنی وجود نداشته باشه (نه به صورتی که منتج به دعوا بشه)

طبق ماده 690 ق م ا. 1 سال حبس داشت الان طبق قانون کاهش مجازات حبس تعزیری 15 روز تا 6 ماه حبس داره. م ...

بعد اون میتونه به سر و صدای گاه و بیگاه بچه ی دوساله ی من گیر بده 

نه کارایی همون نیست صلاحیت هاش کلا فرق میکنه

به دعاوی ثلاث. جرایم عمدی تعزیری درجه 7و8.دعاوی زیر 100 میلیون. دعوی جهیزیه و نفقه به شرطی که جدا گانه مطرح بشه یعنی همراه دعوی اصلی در دادگاه خانواده مطرح نشه در صلاحیت دادگاه صلحه ودیگر صلاحیت هاش درپناه حق باشید

طبق ماده 690 ق م ا. 1 سال حبس داشت الان طبق قانون کاهش مجازات حبس تعزیری 15 روز تا 6 ماه حبس داره. م ...

ببخشید یه سوال دیگه داشتم ، به مستاجر گفتیم توی حیاط ماشین نگذارید میگه صاحبخانه اینجا را با پارکینگ به ما اجاره داده الان از مالک شکایت کنیم دیگه؟

ببخشید یه سوال دیگه داشتم ، به مستاجر گفتیم توی حیاط ماشین نگذارید میگه صاحبخانه اینجا را با پارکینگ ...

با صاحبخانه صحبت کنید ببینید راست میگه یا نه. اگه اینطور باشه هر دو رو مشتکی عنه قرار بدین. ودر قسمت دلایل و منضمات خوب توضیح بدین همون مواردی که تایپیک زدین بگین تو شکوائیه بگین خونه 5 واحده 4 تا پارکینگ داره. همونا که گفتم قسمت مشاعاتو که برا عمومه این آقا حالا یا با اجازه مالک یا خودسر استفاده میکنه. ریاست محترم دادگاه تقاضای رفعمزاحمت از حقم یا اگه زیادین حقمان را داریم.. زنگ بزنید 110 بیاد صورت جلسه کنه بعد اینارو که گفتم برین دفتر خدمات قضایی ثبت کنید. براتون پیام میاد از دادگاه. 

با صاحبخانه صحبت کنید ببینید راست میگه یا نه. اگه اینطور باشه هر دو رو مشتکی عنه قرار بدین. ودر قسمت ...

صاحبخونه قبلی به صاحبخونه فعلی گفته که شما پارکینگ ندارید اگر همسایه ها اجازه بدند اینجا میتونید ماشین بذارید ولی این صاحبخونه فعلی به مستاجرش گفته پارکینگ دارید، الان جرم شون چی میشه ؟