2777
2789

خواهرم یه خواستگاری داشت یک بار فقط بیرون همو همینجوری دیده بودن بدون اینکه صحبتی چیزی کنن 

بعد خواهرم خیلی خوشش اومده ازش 

اما شغل طرف خیلی سخته نمیتونم دقیق بگم چیه ولی از اینایی که ممکنه ۲۰ روز بره یه شهر دیگ و نباشه 

قراره کارش درست بشه ولی ممکنه هم نشه

ولی دیگ ما رد شون کردیم

حالا موندیم چیکار کنیم 

بنظرتون نباید رد میکردیم؟

چیکار کنیم از سر این دختر بپره طرف 😂؟

خیلی خوشش اومده به قول خودش استایل و ایناش تایپ تایپشه

🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند

چی بگم 

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا دیگ ردش کردین نمیشه التماسش کنین برگرده ککم کم فراموش میکنه خواهرت

نه کامل ردش نکردیم گفتیم مشکل با شغل تون داریم 

اگر میدونستیم شغل اش اینجوریه اصلا از همون اول حرف اش هم نمیزدیم 

🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند

چندسالشه آبجیت

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

برای ازدواج استایل کافی نیست شناخت اخلاق و سایر ملاک ها خیلی مهم تره

دقیقا 

ولی شغل اش خیلی سخته این بچه هست نمیفهمه 

۲۰ روز در ماه نباشه که واقعا سخته، خواهرت چند سالشه که بقیه براش تصمیم میگیرن؟

۲۱ 

اولش اصلا راضی نبود میگفت باید دانشگاهم تموم بشه بعد 

الان ولی اوکی شده😂وا داده یه جورایی 

ما هم همینو میگیم طرف ۲۰ روز نیست مگه میخوای با هوا ازدواج کنی واسه ۱۰ روز لنگ شوهر موندی 

هی میگه ولی خیلی تایپم بود و اینا😂