2777
2789
عنوان

بی رحما خو یه چیزی بگید 😭

288 بازدید | 33 پست

ببخشید چندبار تاپیک زدم هیچکس چیزی نمیگه🤦🏻‍♀️

با پارتنرم شکرآب شدیم دوتامون یه اشتباهاتی داشتیم که اون بیشتر طلبکاره و الان سرده بی محلی می‌کنه همو دوست داریم رابطه الکی نیست چندین ساله اس . الان خوابه می‌خوام یه چیزایی واسش بنویسم که عمق دوست داشتن و دلتنگیم رو واسش بگم که فردا صبح می‌ره پادگان بخونه و دلش نرم بشه  ولی هیچی به ذهنم نمی‌رسه هرچی بلدین بگین لطفا یه چیزی بگین که ببخشه

باید ازدل خودت بیاد ک به دل بشینه

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید تایم کمی باشه که باهم حرف می‌زنیم ولی میتونم از ته ته قلبم بگم بهت تو مرد روزای سختی

زحمتکش تر از تو ندیدم و امیر میدونم همه تلاشت و برای خودم و خودت می‌کنی و کاری میکنی که من همیشه در رفاه و آسایش باشم،

تو خیلی قلب مهربونی داری و با من صبوری می‌کنی تا هیچ وقت این رابطه بهم نخوره ولی من یوقتایی اذیتت میکنم ولی بخدا هیچکدوم از روی عوضی بازی نیست

بابت امشب ام اول تو لج کردی و ولش کن رشته کلام از دستم خارج شد فقط خواستم بگم دوست دارم و بدور از آدمای گذشته زندگیت هیچوقت تو روزای سخت تنهات نمی‌زارم مرد من❤️

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

عزیزدلم من اگه چیزی بگم ک میشه حرف من به نامزدت نه حرف تو، اصن خودت اینطوری حس خوبی داری؟

برو بشین یه گوشه هر چی از دل و جانت میاد رو تایپ کنه بدون فکر به چیزی فقط هر وی دلت میخواد بدونه رو بگو

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
اماده داشتی از قبل؟😂🤌💀

رفتم از پیامای ارسالی به عکس دیوثم کپی کردم😂😂

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

پیام بدی بهش اینرو بگی رسماً خودت باعث میشی سردتر و دورتر بشه ازت.الان بهترین کار اینه جلوی خودتو بگیری هیچ پیامی بهش ندی اصلا اصلا اگه خودشم پیام داد یا جواب نده یا دیر جواب بده فک کنه از چشمت افتاده اونوقت بیشتر از قبلش میاد سمتت جذبت میشه.