2777
2789
عنوان

فقط و فقط خانمای متاهل بیاین

190 بازدید | 19 پست

خانما لطفا هرکی میدونه فقط جواب بده. به حاشیه نبرید تاپیک رو برام خیلی مهمه. چیکار کنیم همسر زود ار‌.ضا بشن و رابطه زیاد طول نکشه .قرصی جوشونده ای ؟ تاثیر داره ؟ دکتر گفته شش ماه یک شب درمیون اقدام کنم من حقیقتش نمیتونم خیلی طول بکشه اذیت میشم چون خودم زود تموم میشم ولی همسرم طول میکشه. 

لطفا اگه راه حلی دارین بگین یا اگه دکتری باید برم واسه این قضیه. راهنماییم کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امشب جوشونده زعفرون درست کردم بازم تاثیر نداشت

چبزی مصرف نمکینه ؟

میدونی بیشترین کار موثر اینه که خیلی تحریک بشه ....

مرحله قبل از دخول خیلی تحریک بشه و گرمه چیزی  تاثیر نداره اگر هم داشته باشه در مرور زمان هست نه یک شبه 

شفای 🥴 اونایی که اینکه اینجا  رو اونقد جدی گرفتن که فکر میکنن افسر سی آی اِی هستن😑🥴