2777
2789
عنوان

دوستم حرف بدی بهم زد

237 بازدید | 17 پست

بچه ها من کنکوریم ،شروع از صفر نیستم 

تا الان هم خوندم ولی بخاطر اینکه امسال نتایج کلا اواخر مهر اومد من اواخر شهریور شروع کردم مهر جدی تر گرفتم 

حالا دوستم میگه نمیشه تو نمیتونی 

حرفش ناراحتم کرد درسته نباید واسم مهم باشه ولی حس بدی بهم داد🥲

میشه یچی بگید؟🫶🏻🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برخلاف اون میگم که تو میتونی تو انقدر عالی و خوبی که حسادت اطرافیانت و برانگیخته کردی و این حرف ها نشونه ی حسادته تو اگه بخوای موفق به انجام هرکاری میشی من ایمان دارم که قراره بترکونی❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

اهمیت نده بهش . تو تلاش کن

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
خیلی لوسی همین

عزیزدلم من شاید لوس باشم ولی خب گاهی اوقات آدما بخاطر شرایطی که دارن درک چیزی رو ندارن نیاز به آدمایی دارن که کمکشون کنه منم همین بودم

مرسی از نظری که دادی 🤍

من برخلاف اون میگم که تو میتونی تو انقدر عالی و خوبی که حسادت اطرافیانت و برانگیخته کردی و این حرف ه ...

فداتشم من حرفت خیلی حالمو بهتر کرد 🥺🥺

ایشالله هزارتا موفقیت برای خودت🥺🫶🏻

فداتشم من حرفت خیلی حالمو بهتر کرد 🥺🥺ایشالله هزارتا موفقیت برای خودت🥺🫶🏻

خدا نکنه جان دلم خدا برات قشنگ ترین ها رو رقم میزنه هرگز نا امید نشیا خواهری مرگ اصلی نا امیدیه❤️❤️❤️❤️❤️

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
خدا نکنه جان دلم خدا برات قشنگ ترین ها رو رقم میزنه هرگز نا امید نشیا خواهری مرگ اصلی نا امیدیه❤️❤️❤ ...

چشم رو چشم 🥺🫶🏻

سعی میکنم دیگه باهاش حرف نزنم اصلا🤍

مرسی که امشب مثل فرشته ها بودی