2777
2789
عنوان

ای خدا منو بکش😭😭

158 بازدید | 7 پست

کسی که سال های بچگیتو باهاش گذروندی کسی که خوب بود یکدفعه لاشی بشه بود و نبودت واسش مهم نباشه شات چتش با دخترارو واست بفرسته ولی نتونی دل بکنی ازش با دخترا بره بیرون حقیر بشی فقط سکوت کنی بازم بری بهش پیام بدی خدایا دارم آتیش میگیرم یعنی همه چی تموم همه اون روزا تموم دیگه کی منو میخواد کی واسم مثل اون میشه چرا اینجوری شد؟؟  😭نمیتونم طاقت بیارم هیچکس درکم نمیکنه اون مثل بابام بود اون با همه بدی هام دوستم داشت همه ی دنیارو هم بگردم هیچکس مثل اون دیگه منو نمی‌خواد نمیتونم ولش کنم آخرین بار که دیدمش دستاشو بوس کردم باهم گریه کردیم چشامو بوس کرد آخ خدا دردمو به کی بگم کسی که جونشو برام میداد الان حتی سراغمم نمیگیره خدایا ما زیر بارون باهم گریه کردیم  منم اشتباهاتی داشتم ولی اون اول شروع کرد همیشه میدونستم هرچی که بشه خیانت نمیکنه توی بدترین شرایط هیچوقت با هیچ دختری حرف نمی‌زد این دفعه آخری تیر خلاصو زد همیشه بهم می‌گفت اشتباه نکن اذیتم نکن اگه برم سمت خیانت دیگه نمیخوامت و الان اون موقعه رسید چطوری باور کنم؟؟؟ 😭😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم غصه نخور عشق منمتنهام گذاشت رفت بیصدا حتی براش ارزش نداشتم ی خداحافظی کنه..❤️‍🩹

متاسفم عزیزم😔

آخه دل کندن از خاطرات سخته چطور میشه فراموش کرد

دیگه باید دردو تحمل کنی و طاقت بیاری،دیگه هیچوقت نرو سمتش،بعد چند وقت زندگیت ب حالت نرمال برمیگرده و ...

می‌دونم یه روز عادی میشه ولی از خودم خبر دارم می‌دونم که زندگیم جهنم میشه تا زمانی که عادت کنم چطور طاقت بیارم😔قرص متادون انداختم تو لیوان با آب مخلوط کردم که بخورم دوباره پشیمون شدم گفتم شاید فردا بهم پیام داد تو حال خودم باشم که بتونم جوابشو بدم😭

ولی می‌دونم هیچوقت پیام نمیده

متاسفم عزیزم😔آخه دل کندن از خاطرات سخته چطور میشه فراموش کرد

خاطرات ک تا آخر عمر باهامون هستن

فقط ب نبودشون عادت میکنیم

خواهی که جهان درکف اقبال تو باشد/خواهان کسی باش      که خواهان تو باشد❤
می‌دونم یه روز عادی میشه ولی از خودم خبر دارم می‌دونم که زندگیم جهنم میشه تا زمانی که عادت کنم چطور ...

زندگیت چرا جهنم بشه

ولی باید درد زندگیتو زندگی کنی 

قرص هم نخور تروخدا