2777
2789
عنوان

سه تا چیزی که واقعااااا حال منو خوب میکنه وسط همه گرفتاریام

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 45 پست
وقتی حاالم بده از خدا دور میشماخه شکر چی کنم اونموقع؟

اگه وقتی از ته دل خوشحالی داری خرید میکنی خوش میگذرونی یاد خدا نیستی تو غمت هم نباش 

امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد (آقایون درخواست ندن لطفا🚫) اگه جوابت ندادم چون اعصاب وارامشم  خیلی با ارزشتر از بحث با تو هست ✂️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبلا اصلا تو روزهای خوب یاد خدا نبودم فقط تو غم هام میگفتم چرا وشاکی بودم از خدا که چرا 

اما الان بخاطر یه دونه گوجه یه دونه نون که میخرم شکر گزاری میکنم میگم گوجه یا نون مثال میزنم که برا کوچکترین چیزها

امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد (آقایون درخواست ندن لطفا🚫) اگه جوابت ندادم چون اعصاب وارامشم  خیلی با ارزشتر از بحث با تو هست ✂️

منم فرمولم همینه دیگهکلا به یادش نیستمچون اونم به یاد من نیست

نه عزیزم خدا از رگ گردن به تو نزدیک تره کافیه صداش کنی میدونی گاهی گناه های کوچیکمون باعث میشه دعاهامون مستجاب نشه ذکر استغفرالله معجزه میکنه برات 

من قبلا اصلا تو روزهای خوب یاد خدا نبودم فقط تو غم هام میگفتم چرا وشاکی بودم از خدا که چرا اما الان ...

اعتراف میکنم که من حضور خدارو تو زندگیم نمیبینم و عیچ وقت دیگه صداش نمیکنم

نه عزیزم خدا از رگ گردن به تو نزدیک تره کافیه صداش کنی میدونی گاهی گناه های کوچیکمون باعث میشه دعاها ...

بخدا نیست

دیشب اخرین شبی بود که ۴ ساعت با اشک صداش کردم و جوابمو نداد

خودمم میدونم ادم بدی نیستم

تابستونا چی؟😁

شاید باورت نشه ولی درجه کولر و سردتر میکنم میشینم جلوش یخ بزنم با یک لیوان اب یا ابمیوه سرد و پتو دورم😁خیلی حال میده،کلا وقتی پتو دورم باشه انگار یکی بغلم‌ میکنه میگه من همیشه هسنم😁

کاربر zxm23  هستم. و در حال حاضر عضو فعال گروه مافیایی سلامت باشید🗿  هییی.... بی دلیل تعلیق شدم. بگذریم.🙂✋علیکم السلام😁حالت چطوره؟؟؟چخبرا؟ دوست داشتی ریپ بزن جواب بده👌😁در همین حین که این متن و مینویسم حوصلم سر رفته...و موقعیت حرص دادن یا کرم ریزی کسی و ندارم چون ساعت ۱شبه😅حوصلم سر میره باید یا کرم بریزم یا حرص بدم یکیو👌انرژی و فعالیت و... کلاا شور و هیجان زیادی دارم و سعی میکنم به بقیه هم منتقل کنم😎🥳😁 عاشق کارتون های باب اسفنجی و بینوایان و انیمیشن های المنتال درون و برون و رالف خرابکار وقتی میگم عاشق اینا یعنی 100 بار هرکدومو دیدم و برای  بار 101 میبینم😁یه کتاب و اهنگ خوبم معرفی کنم؟کتاب هنر خوب بودن خیلی قشنگه، هم قلم خوبی داره هم موضوع جالبی درمورد روانشناسی هست،کتاب به امید دلبستم و عقاید یک دلقک،48قانون قدرت هم خیلی بهتون پیشنهاد میکنم... اهنگ زندگی همینه ارتا،بیشتر از همیشه نازنین و محیار، چشماتو ببند، ای گل رویایی ، شراره😁،نازی نازی امشب دلم مست توعه👌،  و قد و بالای تو رعنارو بنازمم تو که با عشوه گری از همه دل میبری چرا نمیرقصی (مدیونی با ریتم نخونی😁 )اینا اهنگای قشنگی ان، قابل شمارو نداشت یادداشت کنید ۶۰۳۷....🤣خبب دوستان عزیز، براتون ارزوی بهترین هارو میکنم،به اخر این متن جذاب رسیدید🤣حالتون همیشه خوب باشه،وقتتون به خیر❤
اعتراف میکنم که من حضور خدارو تو زندگیم نمیبینم و عیچ وقت دیگه صداش نمیکنم

اشتباه نکن فقط خدا هست که برات کافیه ازش دور نشو

منم مثل تو یه بار گفتم دیگه صداش نمیزنم بعد یه مدت دیدم اگه سراغ خدا نرم سراغ کی برم فقط خداست که هوامو از همه بیشتر داره دوباره‌ برگشتم و واقعا دستمو گرفته محکم 

بخدا نیستدیشب اخرین شبی بود که ۴ ساعت با اشک صداش کردم و جوابمو ندادخودمم میدونم ادم بدی نیستم

نه آدم بدی نیستی فقط گناه های کوچیکمون زیاد شده و باعث شده دعا ها مستجاب نشه از همین امشب استغفرالله بگو ببین چی میشه 

خدا میگه صد بار اگه توبه شکستی باز ای من با آغوش باز ازت استقبال میکنم نمیدونی خدا چقدر خوشحال میشه بندش برگرده بهش

و اینکه اگه خواسته ای داری بهش نمیرسی شاید صلاح نیست وخدا دوست داره و تو بعد از مدتی متوجه میشی. 

ویه چیز دیگه اینکه همیشه بگو راضی ام به رضای تو