2777
2789

بچها من ۳روز پیش تب و لرز کردم و ضعف شدید رفتم یه سرم امپول زدم خوب شدم

الان ۳روزه ک از قسمت پیشونی تا وسط سرم درد میکنه و سرگیجه شدید دارم اصلا منگ هستم گیجم همش خابم میاد پلک هام سنگینه سرگیجه داره میکشه منو سردرد وحشتناک وسط سرممم انگار دارن طبل میزنن

بچها علائم‌چیه؟؟؟میترسم بگم بریم ازمایش بدیم چیز خطرناکی نباشه یوقت

توروقران بگید من کنکور دارم درس میخونم روزی۱۵ساعت باید خوب بشم دعاتون مبکنم

عزیزم این چه حرفیه اخه

ویروس جدیده من ۱۰ روزه درگیرشم شاید سردردت عصبی باشه شاید میگرن باشع شاید سینوسی باشه دکتر برو

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه عزیزم روزی ۱۵ ساعت درس میخونی خب یه جایی. یگه نمیکشی!کمی استراحت بده به خودت ذهنت رو آزاد کن یه هفته درس نخونی هیچی نمیشه.همش عصبیه

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
آخه عزیزم روزی ۱۵ ساعت درس میخونی خب یه جایی. یگه نمیکشی!کمی استراحت بده به خودت ذهنت رو آزاد کن یه ...

خب چیکار کنم باید قبول بشم 

ولی خب این سرگیجه بعد تب و لرزم بود

ویروس جدید سرگیجه داری؟؟؟خیلی وحشتناکه

اره فقط یکم استراحت کن چند روزی

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 
عزیزم این چه حرفیه اخهویروس جدیده من ۱۰ روزه درگیرشم شاید سردردت عصبی باشه شاید میگرن باشع شاید سینو ...

ویروس جدید سردرد و سرگیجه هست علائمش؟؟؟

من دقیقا وسط فرق سرم درد میکنه و سرگیجه

بدن درد و هیچی ندارم فقط همین ۲تا علائمم

خب چیکار کنم باید قبول بشم ولی خب این سرگیجه بعد تب و لرزم بود

ببین در کل بدن ضعیف بشه ممکنه ویروس و اینا زودتر آدمو از پا بندازه .استرس اینکه من باید روزی ۱۵ ساعت بخونم خودش یه تنه میتونه این چیزا رو به وجود بیاره قبول هم میشی ان شاءالله.بخون اما به خودت فشار بیش از توانت نیار یه وقتایی هم استراحت و تفریح بکن

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
ببین در کل بدن ضعیف بشه ممکنه ویروس و اینا زودتر آدمو از پا بندازه .استرس اینکه من باید روزی ۱۵ ساعت ...

اره درسته قبول دارم حرفتو

جمعه ها یه استراحت کوچیک دارم 

دخترم میره مهد ویروس گرفت تب لرز شدید و ضعف بعدشم من

ولی خب این سرگیجه مونده ازش

هیچی نمیتونم بخونم کلافه شدم

ویروس جدید مال منم سردرد داشت همینجوری چون تب نداشتم شک کرده بودم که نکنه مریضی عیر عادی چیزی باشه ب ...

من هیچی ندارم

فقطططط سردرد وسط سر جایی ک مسح وضو میکشی و سرگیجه

خب باید چی بخوریم تا خوب بشه؟

ویروس جدید سردرد و سرگیجه هست علائمش؟؟؟من دقیقا وسط فرق سرم درد میکنه و سرگیجهبدن درد و هیچی ندارم ف ...

منم انفولانزا گرفته بودم الان بهد ۱۰ روز هنوز سردرد و سرگیجه دارم ضعف شدید 

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding