2777
2789
عنوان

اگه همسرتون

570 بازدید | 39 پست

جلوی خانواده خودش فحش به پدرتون بده بگه ریدم تو دهنت بابات.چیکار میکنید؟من که دلم خیلی شکست 😭😭😭

الا بذکرالله تطمئن القلوب.    ♥️                                    خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار ✋🤚🙏

ب من از این بدتراش گفت 

فحش مادر پدر 💔💔💔🥲

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حلواشو خودم میپزم، پشتشون فحش داد یبار اونم غیر مستقیم دهنشو سرویس کردم

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

میگفتی برین دهن خودت بیشخصیت 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

به خودش دیده ک همچین حرفی تو جمع زده

منظورم سطح فرهنگیه، لابد هم سطحید ک ب خودش این اجازه رو داده

قصد توهین ندارم، ولی از اول ک طرف نمیاد این حرفو بزنه، توهینهای ریز ریز بوده ک جلوشو نگرفتید، تبدیل شده ب این

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
ب من از این بدتراش گفت فحش مادر پدر 💔💔💔🥲

به منم همونارو گفته ولی جلو مردم گفتنی خیلی آدم خجالت میکشه و حالم بد شد 

الا بذکرالله تطمئن القلوب.    ♥️                                    خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار ✋🤚🙏

مشکلش با بابات چیه؟

منم لبخند میزدم میگفتم عزیزم چه حرف خارج از تربیته که میزنی

میدونی جهنم چیه؟میگن موقع مرگ چیزی که هستی چیزی که میتونستی باشی رو ملاقات میکنه.   و هیچ چیز جهنمی تر از اون لحظه نیست!...🌋
به خودش دیده ک همچین حرفی تو جمع زدهمنظورم سطح فرهنگیه، لابد هم سطحید ک ب خودش این اجازه رو دادهقصد ...

نه همسطح نیستیم.ما فرهنگی هستیم اون کوچه بازاری بزرگ شده.تو خانوادش میگن ولی ما اصلا.دیگه چی بگم خسته شدم بس گفتم بدم میاد و‌نفهمیده