2777
2789

من ناراضی بودم ولی نرفتم ترمیم ولی دوستام همه ترمیم رفتن

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلیل ناراضی بودنتون چیهمن سوراخ های بینیم نامتقارنه

برا من یکم استخون رو بینیمو صاف نکرد

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
بدای منم همینطور حی میکنم قوز بینیم همی باقی مونده دو ماه که عمل کردم ، ممکنه ورم باشه؟

اگه دست بزنی سفت باشه نه ورم نیست استخونه

من همون اول ک رفتم قالبو برداشت ب دکتر گفتما گفت نه ورمه میره🤨🤨

اگه دست بزنی سفت باشه نه ورم نیست استخونهمن همون اول ک رفتم قالبو برداشت ب دکتر گفتما گفت نه ورمه می ...

دکتر منم میگه ورمه 

دارم سکته میکنم 

کلی ایراد داره 

از عمل که کردم پشیمونم😔

دکتر منم میگه ورمه دارم سکته میکنم کلی ایراد داره از عمل که کردم پشیمونم😔

دکتر کی بود؟

نه برو حتما ترمیم بگو باشه عکس بگیر استخون باشه معلوم میشه

من حتی چتدسال بعد رفتم اسکن سر و گردن دکترم گفت وا بینیت چرا انحراف داره .مشکل تنفسی نداری