2777
2789
عنوان

پول تو جیبی

1256 بازدید | 90 پست

دوستان من دختر و پسرم دانشجو هستند حالا سوالم اینه پول تو جیبی ماهانه چقدر مناسبه براشون من ماهی ۵ تومن نفری بهشون پول میدم جز اون هزینه بقیه کاراشونم با خودمه مثل لباس و جزوه و حتی بیمه ماشین‌هاشون آیا این مقدار کافیه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا بستگی دارهیکی هست با یه تومن راه میوفته یکی هم هست ۱۰۰ بدی باز کمهبهتر از خودشون بپرسی

خودشون معتقدن کمه میترسم پول زیادی در اختیارشون بزارم جنبه نداشته باشن عزیزم موندم

اووو چه خبره لباس ایناهم خودتون میدین من دانشجوام ماهی ۶۰۰ بهم میده بابام کم بیارم مامانم یکم بهم می ...

افرین به تو خدا حفظت کنه بچه های من دانشجو شهر خودم هستند یعنی خرج خاصی واقعا ندارن

خودشون معتقدن کمه میترسم پول زیادی در اختیارشون بزارم جنبه نداشته باشن عزیزم موندم

خب بشین حساب کتاب کن دیگه

مثلا ببین ماهیانه چقدر لباس میخرن یا چقدر بیرون میرن

ولی به نظرم پول رو زیاد کنید و شونه خالی کنید از زیر تمام هزینه ها بهتره الان حساب کنی نفر ۱۰ تومن. داری بهشون میدی در اصل 

خب بشین حساب کتاب کن دیگهمثلا ببین ماهیانه چقدر لباس میخرن یا چقدر بیرون میرنولی به نظرم پول رو زیاد ...

دقیقا همینه خصوصا دخترم یا خرید داره یا پول واسه جراحی زیبایی میخاد هزینش تقریبا بالاست پسرم بهتره البته دخترم بزرگترم هست