دخترم ۹ سالشه ، دو ساله درگیر آلرژی شدید هست فصل خاصی هم نداره تقریبا همه ی فصول سال هست پارسال لوزه شو عمل کردیم گفتم دیگه تموم شد دردسرامون ولی زهی خیال باطل دوباره با کوچکترین مواد غذایی اول سرفه های خشکش شروع میشه بعد هم خلط دار میشه ، امروز انتی بیوتیکش تموم شده دوباره داره یرفه خشک میکنه میگه یه چیزی از بینیم میریزه ته حلقم
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
پارسال دکتر براش اسپری بینی که فقط شست و شو میده بنام رینوسالتین نوشت یکماه هر ۴ ساعت یکبار برلش نیز ...
نه عزیزم اسپری نه من خودم هم پزشکم هم الرژی و سینوزیت ارژیک دارم بینیمو شستشو میدم با سرم سرشو بگیر بالا ابو با سرنگ بزن تو بینیش بعد سرشو بیاره پایین تا اب هم از حلقش هم ازون یکی بینیش دربیاد ترشحش کمتر میشه هرروز هم بهش فکسونادین بده اگه بینیش گرفته بود و تنفسش تنگ بود هم اسپری فلوتیکازون بزن تو بینیش
سیتریزین چی روزی یکی ، یعنی نثف صبح نصف شب خوب نیست یا لوراتادین اورال هر ۱۲ ساعت
من خودم با فکسوفنادین بهتر نتیجه گرفتم یه دونه صبحا میخورم دیگه تا اخرشب اوکیم معمولا.من خودم رفتم پیش متخصص الرژی ازم تست الرژی پوستی گرفت به هرچی که تست کرد حساسیت داشتم🥲