2777
2789
عنوان

خواستگار خوبی که دوسش نداریم

727 بازدید | 71 پست

خوبه خانواده ش خودش آدمای خوبی ن 

مورد خوبیه در کل ،

البته از لحاظ مالی نمیگما معمولی ن، منم البته پول خیلی برام مهم و اولویت نیس 

ولی به دل نشستن چرا مهم بود برام که نتونستم و پیش نیومد همچین موردی برام، الان 29 سالمه. 

اینم خوبه، حس م ولی خنثی بهش، حس خاص و کشش اینا ندارم خیلی تصمیم گیری برام سخت شده. 

شاید باید همین و قبول کنم و آدم همه چیز تموم نداریم، یا اینکه آدم همه چیز و با هم نمیتونه تو زندگی داشته باشه 

افسردگی م دارم و آمادگی کامل ازدواج و ندارم. 

تحت فشار خاصی م نیستم برا انتخاب، فقط شرایط و موقعیت م جوری که به راحتی نمیتونم فرصت از دست بدم، خواستگار م خیلی ندارم و تو اجتماع نیستم. 

واقعا چه سخته ازدواج، خصوصا سن که میره بالاتر 😕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه خواستگار نداری زیاد قبول کن سنتونم خوبه اگه ازدواج کنی افسردگیتونم بهتر میشه

شرایط م خانواده م ظاهرم خوبه، بد نیس، ولی خب خیلی دیده نمیشم که خواستگار داشته باشه 

نمیدونم اینجور ازدواج حالمو بهتر میکنه یعنی؟ بدتر نکنه؟ 🫠

چند جلسه باهم برید بیرون شاید به دلت نشست، اگه مورد خوبی الکی رد نکن

برو بیا که خیلی داشتیم، خیلی تغییر خاصی نکرده حس م، نمیدونم شاید م بخاطر حال روحی مم باشه 

همین دیگه نمیخوام الکی رد کنم و تصمیم اشتباهی بگیرم که باعث پشیمونی بشه ی وقت

[QUOTE=361137253]برو بیا که خیلی داشتیم، خیلی تغییر خاصی نکرده حس م، نمیدونم شاید م بخاطر حال روحی مم باشه  همی 

عشق و علاقه بعدا بوجود میاد،شایدم حست بخاطره حال روحیت باشه

همین ک ازش بدت نمیاد فک میکنم کافی باشه علاقه کم کم ب وجود میاد

ازش بدم نمیاد ولی صادقانه خوشمم نمیاد...  

آره این و خیلیا میگن ولی اگه پیش نیومد چی؟ یا  اگه اون عادت باشه و به اجبار و علاقه نباشه 

شرایط م خانواده م ظاهرم خوبه، بد نیس، ولی خب خیلی دیده نمیشم که خواستگار داشته باشه نمیدونم اینجور ا ...

منم بیست سالمه زیاد دیده نمیشم خواستگارداشتم ردشون کردم الان بخاطر اینکه چرا زود ردشون کردم افسرده شدم 

ازدواج کن ایشالا مادر میشی سرگرم میشی ❤️

ادم تنهایی سخته براش

ای بابا انشاالله که خیره سخته واقعا چند وقت آشنایی داشتید؟ به دلت نیس؟ دلیل خاصی داره؟

یک سالی هست که میشناسمش

باهم خوبیم ولی یکم با چیزی که از نظر ظاهری میخواستم متفاوته