2777
2789
عنوان

داداشم همكلاسيمو ميخاد بياين

141 بازدید | 2 پست

قبلا بهم گفته بود که با همکلاسیت رلم دانشجوئه دوستم

الان داداشم دیگه سی و سه سالشه کار و بار خوب داره دنبال زن میگرده منم خیلی دوست دارم که مزدوج شه یعنی ارزومه سر و سامون بگیره

امروز زنگ زده میگه همون همکلاسیتو یه تحقیق راجبش بکن 

دختره یکم پیک می هستش ، زیاد اهل تلفنه جوری که یکی از استادا همیشه بهش طعنشو میزنه 

ولی دخترا میگن با دوستاش داره حرف میزنه  پسر نیستن

یه چند بار همینطوری سر حرف باز شد میگفت با ادمای زیادی صحبت کردم ولی تو دلم نمیرن نمیدونم به نظر من خنکه  اهل نخ دادنه ولی نمیدونم شاید واقعا منظوری پشت کاراش نباشه 

..

دوست ندارم اینا رو به داداشم بگم میگم شاید واقعا قضاوت بیجا باشن   دنبال دختر مردم حرف درنیارم 

چیکار کنم؟ تجربه ای دارین ؟ این دخترایی که دنبال توجهن تو جمع چطور ادمایی هستن در واقع

اندوهت را بتکان،جهان منتظرت نمیماند که حالت خوب شود🌿

به نظرم بگو اینا رو به داداشت چون میخواد باهاش ازدواج کنه تو الجیشی باید دلسوزی باشی

ولی از طرفی با ادبیات بهتر بگو چدن پس‌فردا کخ باهاش ازدواج کنه میگه آبجیم پشت سرت اینا رو میگفت

داداشت خودش باید بشناسدش فوری رسمی نکنه رابطه رو در حد دوستی چند ماهی باهاش وقت بگذرونه اخلاقای همو بشناسن بعد خاستگاری و .....

❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻     بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘‌کورد😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.