آرزوزمستان مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 711 عنوان نفری دویست هزار🤗 واسه جشن یلدا مدرسه ابتدایی 1150 بازدید | 86 پست سلام...کلاسمون نفری ۲۰۰ خواسته واسه جشن یلدا ۴۰ نفرن میشه ۸ ملیون....بنظورتون مبلغش اوکیه نفری ۲۰۰؟؟؟ 1403/08/29 | 19:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khfdjkln عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 8404 اره والا خوبم گرفتن همه چی گرونه ی کیک بخان واسه این جمعیت بخرن ۲ ۳ ملیون میشه
اربابم عضویت: 1398/06/30 تعداد پست: 22104 با ۸ تومن مگه میخوان اجیل بخرن؟ همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️
رستاکوچولوام۲ عضویت: 1403/08/28 تعداد پست: 3697 خیلی زیاد نیس؟؟؟غیرانتفاعی؟؟ کاربری دوم رستاکوچولوام🫠
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 48519 سطح مالی افراد متفاوته گلمممکنه من بگم مناسبهشما بگی کمهیکی دیگه بگه زیاده آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️🩹. دزدی مرتبا به دهكده ای ميزد، ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺭﺩﭘﺎﯼ ﺑﻪ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ، ﺷﺒﻴﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩ ﯾﮑﯽ ﻣﯿﮕﻔﺖ : ﺩﺯﺩ، ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺩﺯﺩﯾﺪﻩ، ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮔﻔﺖ: ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﺵ ﺷﺒﯿﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩﻩ. ﻫﺮﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﻃﺮﯾﻘﯽ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﺗﻮﺟﯿﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩ. ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﯼ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩ: ﮐﻪ ﻣﺮﺩﻡ؛ ﺩﺯﺩ، ﺧﻮﺩ ﮐﺪﺧﺪﺍﺳﺖ، ﻣﺮﺩﻡ ﭘﻮﺯﺧﻨﺪﯼ ﺯﺩﻥ ﻭ ﮔﻔﺘﻨﺪ : ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻪﺩﻝ ﻧﮕﯿﺮ، ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺍﺳﺖ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﺳﺖ، ﻭﻟﯽ ﻓﻘﻂ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻓﻬﻤﯿﺪ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻋﺎﻗﻞ ﺁﺑﺎﺩﯼ ﺍﻭﺳﺖ.ﺍﺯ ﻓﺮﺩﺍﯼ ﺁﻥ ﺭﻭﺯﮐﺴﯽ ﺁﻥ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺭﺍ ﻧﺪﯾﺪ ﻭقتی ﺍﺣﻮﺍﻟﺶ ﺭﺍ ﺟﻮﯾﺎ می ﺷﺪﻧﺪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻣﯿﮕﻔﺖ:ﺩﺯﺩ ﺍﻭ ﺭﺍ ﮐﺸﺘﻪ ﺍﺳﺖ، ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﮔﻔﺖ ﻭﻟﯽ ﺩﺭﮎ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﺯ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ، ﻓﺮﺳﻨﮕﻬﺎ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺩﺍﺷﺖ، ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺳﺮ ﻧﻮﺷﺖ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﻣﯿﺘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ. ﭼﻮﻥ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺁﺑﺎﺩﯼ، ﺩﺍﻧﺴﺘﻦ ﺑﻬﺎﻳﺶ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﻭﻟﯽ ﻧﺎﺩﺍﻧﯽ، ﺍﻧﻌﺎﻡ ﺩﺍﺷﺖ....
توکاا عضویت: 1401/09/23 تعداد پست: 15629 من بودم هزار تومنم نمیدادماصلا اون روز مدرسم نمیرفتم امسال انقدر آدم از چشمم افتاده که میوه از درخت نیوفتاده
آرزوزمستان مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 711 اره والا خوبم گرفتن همه چی گرونه ی کیک بخان واسه این جمعیت بخرن ۲ ۳ ملیون میشه شیرینی قراره بخرن
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 7229 کلاس چندمین؟ چرا درس نمیدن تازگیا تو مدارس؟ همه خونشون یلدا میگیرن یه کار مفید کنن یا یه کارگاه مهارت زندگی بزارن یا درآمد زایی یه چیز مفید یاد نمیدن که چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی