2777
2789
عنوان

من و شوهرم جدا از هم میخوابیم به نظر شما طبیعیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1016 بازدید | 32 پست

اشتباه میکنین جدا میخوابین مگه زن و شوهر فقط وقتی رابطه می‌خوان باید بغل هم بخوابن .از امشب بچه هارو بخوابون و برو پیش شوهرت بخواب اینجوری کم کم عادت میکنید که بدون هم نخوابین و رابطتون هم گرم میشه جدا خوابیدن سردی میاره

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی بجاش قشنگ کیتونی نگارش کنی ایول درست توضییح دادی مشکبتو حال زندگی منم خوب نیست 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

نمیشه که همیشه من پیشقدم باشم دوست ندارم اینجوری بهم بر میخوره منم زنم از قدیم گفتن مرد اهل نیازه ز ...

گاهی هم نیازه تو بری جلو

مگه نمیگی شرایط شوهرت خوب نیست؟

خب برو سمتش حال و هواشم عوض بشه

یه تکونی به رابطتون بده.

از تفریح های ساده شروع کن مثلا پیاده روی نیم ساعته لباس گرم تن بچه هات کن

بارون ک کم میاد برین زیر بارون

سینما

با همسایه ها سلام علیک کن

مناسبت ها و جشن های سطح شهر شرکت کن

خودت حال روحیت خوب بشه  هم بچه ها هم شوهرت سرحال تر میشن

همه مشکلی مالی دارن ماهم یه معامله بزرگ کردیم ماهی شصت تومن فقط قسط میدیم  ولی خوب من همسرم هردومون امیدمون به خدایت تلاش های هردومون و این سختیها  تو روحیه هردومون تاثیرذاشته ولی تو رابطمون نه چون هردومون باید از این مشکلات سختیها بگزریم باهم حرف بزنین بهترین راهه ماهم کم میاریم حرف میرنیم ارام میشیم 

ما هم همینیم جدا از هم میخوابیم از هم دور شدیم بچه ها تا میخوابن ما هم میخوابیم خسته شدم امروز گفت ی ...

جدا خوابیدن خیلی اشتباهه .ما خانوما تا بچه میاد دیگه کلا همچی و فراموش میکنیم و میچسبیم به بچه.

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
همیشه من میرم دیگه خسته شدم

حق داری ..ولی واقعا اینجور که تو میگی خونتون پر انرژی منفیه ..اینجوری پیش بره فاصلتون بیشترم میشه 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
عزیزم بچه هاتو سعی کن زودتر بخوابونی تو اتاق و شوهرت ک میاد بهش رسیدگی کنی لباس تمیز بپوشی ارایش کنی ...

منم دیگه حالم از رفتاراش بهم میخوره خیلی شل و وله اصلا هیچ کاری برای بهتر شدن وضع زندگیمون نمیکنه

اسی به نظرم کاملا اشتباهه 

اینطوری بیشتر فاصله میگیرید 

بچه ها رو بخوابون بعد برو پیش همسرت بخواب

کلا اتاق مشخص داشته باشید پیش هم بخوابید 

حتی اگه اون خوابش برده باشه حداقل صبح میبینه پیش همید 

درسته مشکلات اقتصادی و شرایط کاری آدم و اذیت میکنه 

ولی خب نباید بزارید روی رابطه عاطفی تون تاثیر بزاره اینطوری بیشتر آسیب میبینید 

هر چیزی جای خودش و داره

کم کم پیش هم که باشید با هم حرف هم می‌زنید 

به هم نزدیک میشید 

دیگه کنار هم خوابیدن ساده رو نباید از دست داد که اون ارتباط عاطفی هم از بین بره خدایی نکرده 

عزیزم زندگی منم تقریباشکل برای شماست به نظر من آدم اگه تورفاه زندگی کنه هشتش گرونهش نباشه هم آرامش داره هم عشق و محبت همه چی ازوضع مالی پایین به وجودمیادزندگی بی روح رابطه ی سردبین زن و شوهر افسردگی تنش عصبانیت بسوزه پدر بی پولی که داغونمون کرده