2777
2789
عنوان

میان وعده چی بخورم تا چاق شم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7409 بازدید | 40 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مشکلم اینه هم میخوام دو کیلو چاق شم هم میترسم بخورم جوش بزنم. چون جوش میزنم.بستنی بادوم زمینی خر ...

یکی از مشکلات منم همینه چیز گرمی یا شیرین بخورم فوری جوش میزنم😫

البته من دکتر پوست رفتم یسری پمادو لایه بردارو صابون داده، اونارو استفاده میکنم تقریبا خوبشون میکنم

یکی از مشکلات منم همینه چیز گرمی یا شیرین بخورم فوری جوش میزنم😫 البته من دکتر پوست رفتم یسری پمادو ...

والا اگه از درون باعث جوش میشه دیگه به لایه بردار ربط نداره.الان داشتم تو نت میگشتم که چه چیزایی باعث جوش میشه والا هر چی فکرشو کنی گفته بود باعث جوش میشه😐دیگه چی بخوریم هم چاق شیم هم جوش نزنیم😐خیلی گیج کنندس 

🌸💕

والا اگه از درون باعث جوش میشه دیگه به لایه بردار ربط نداره.الان داشتم تو نت میگشتم که چه چیزایی باع ...

باید ی دارویی کشف کنن از اینور اینارو میخوریم اون دارو رو بخوریم از اونطرف خنثی کنه😂

بایدددددددد باشگا بری سنگین کار کنی!!! کنارشم رژیم غذااااااااااایی پر از پروتئین!!!!!!!

جوجججججججججه، مووووووووووز، سیب زمینی، تخم مرغ، ماکارونی، معجوووووون، آجیللللل، قرص امگا 3

در مسیر شهرت و سخنران شدن!!! (سخنران ارتباطات، روابط عاطفی، کاریزما و اعتماد بنفس سال 1399 ایران!)