2777
2789

خانواده شوهر من با اینکه وضع مالی خیلی خوبی دارن و توی خواستگاری هم قول خرید خونه داده بودن که ما نریم مستاجری اما زیر حرفشون زدن و ما الان ۹ ساله مستاجریم. توی دوران عقد هم هیچی برام نخریدن با اینکه ترک هستن و ترکها رسم دارن مثلا یلدا کلی لباس برا عروس میخرن و عید قربان مفصل کادو میبرن. حتی عروسی هم که گرفتن کل کادوها حتی شاباش هایی که موقع رقص بهم داده بودن ازم گرفتن و ماه بعدش دیدم فرشاشون و یخچالشونو عوض کردن.

فقط برای من توی نامزدی یه سرویس طلا خریدن و نگه داشتن پیش خودشون. گوشواره شو پاگشا دادن دست بندش رو یلدا و گردن بندش هم عید قربان.

حالا بعد ۹ سال آوارگی میخوان یه پولی بدن ما خونه بخریم. همین اول کاری که هنوز معلوم نیس خونه رو کجا بخرن و چه قیمتی و چه متری به شوهرم گفتن بگو زنت اون طلاها که خریدیم رو بده میخواهیم بفروشیم‌

به نطرتون اگه بگم فروختم و نیست کارم بده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم بگم حتی یه متر از اون خونه رو نه تنها به نام من حتی ممکنه به نام شوهرمم نکنن.

دلشون هم به حال ما نسوخته... بعد از ما هرکی ازدواج کرده خونه خریده. فامیلای خودشون و دامادشون هی میپرسن پسرت هنوز مستاجره؟ از خجالت اونا به فکر افتادن

اینکه بگی  فروختم خب دروغه صد در صد و اشکال داره 

بنظرم خیلی محترمانه بگو که اون طلاها کادو بوده 

اگرم واقعا میخوان بخرن خب بنظرم بد نیست طلاهاتو بدی بالاخره خیلیا واسه خرید خونه طلا میفرشون 

❤️❤️❤️