2777
2789
عنوان

دلم اینقدر پره همش از چشام اشک میاد

263 بازدید | 18 پست

من تو یه کلینیک کار میکنم ، با مدیر کلینیک طرف حسابم، کلینیک هم دکتر داره، دختر دکتر دو روز پیش اومد پیشم فشیال، اما بلافاصله که خواستم رو بینیش اتو بکشم فورا پوستش بلند شد و سوخت در حالی ک برای همه همون درجه میزنم، این خیلی حساس بود، حالا دکتر دم ب دقیق میگ تاول زده و فلان شده اینقدر حالم بده و میترسم همش از چشام اشک میاد من چرا اینقدر بدبخت و بدشانسم آخه،  گفتم زینک و آلفا بزن، نگرانین میخاین ی ترمیم کننده بخرم بزنین، ۴۰۰ به قشیال پول داده، الان ب مدیر کلینیک گفته بگو ترمیم کننده بخره،،، ترمیم کننده هم یه تومنه، منم اونهمه کار نمیکنم که تازه رفتم اون کلینیک مشتری آنچنانی تدارم، گفتم هنوز خون ابه جمع شه بعد اگ جااش نرفت میخرم ، بخدا جاش میره مگ یذره سوختگی میمونه اخه چیکار کنم بنظرتون حالم خیلی بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم ناراحت نباش درست میشه ایشالا 

میدونم حالت خوب نیست میتونم یه سوال بمرسم؟ 

من پارسال ابله مرغان گرفتم الان دوتا چال گنده روی پیشونیم افتاده خیلی ضایع هستش چون پوستم سفیده این قرمزه و چال خیلی اعتماد به نفسم رو گرفته 

راهی هست از بین بره؟ تا حالا ۵ تومن فقط دادم ترمیم کننده 

با پلاسما میره؟ اگه عاره کی باید پلاسما کنم؟ چون دوماه دیگه سالگرد داریم جاش میمونه الان بکنم تا اون موقع زخم هاش خوب میشه؟

کاربر قدیمی هستم💕
گلم ناراحت نباش درست میشه ایشالا میدونم حالت خوب نیست میتونم یه سوال بمرسم؟ من پارسال ابله مرغان گرف ...

پلاسما جاش یک هفته ای میره ولی با یک جلسه هم اوکی نمیشه و فاصله بین جلسات باید یکماه باشه