2777
2789
عنوان

غذای جدید

91 بازدید | 3 پست

دوستان غذاهای محلی خودتون که خوشمزه است رو اسمش رو بگید

اگه کسی ازتون بپرسه کدوم غذای محلیتون خوشمزه تره چی پیشنهاد میدید؟؟؟

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من با این جمله زندگی میکنم زور خدا از همه بیشتره همه برات نخوان خدا برات بخواد کافیه🌱️ 

من غذای محلی خاصی ندارم فقط یه غذا از خانم دوست بابام یاد گرفتم که شوهرم خیلی دوست داره هروقت مهمون میخواد بیاد میگه مرغ تند بپز بعدم سر سفره هی میگه از این بکشید خانم من عالی درستش میکنه 😁

من غذای محلی خاصی ندارم فقط یه غذا از خانم دوست بابام یاد گرفتم که شوهرم خیلی دوست داره هروقت مهمون ...

دستورش رو میذاری؟؟

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من با این جمله زندگی میکنم زور خدا از همه بیشتره همه برات نخوان خدا برات بخواد کافیه🌱️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستورش رو میذاری؟؟

برنج رو پلویی یا کته ساده میذاری بپزه سینه مرغ رو مثل گوشت خورشتی خرد میکنی با یه هویج و پیاز و پودر آویشن و نمک و زرد چوبه و فلفل پاپریکا و قرمز فراووون میذاری بپزه یه پیازم جدا طلایی میکنی مرغت که پخت میذاری آبش جمع شه هویج و‌پیازشو میندازی دور و با پیاز داغه تفت میدی و سسشو (پایین میگم) میریزی روش و میذاری به خرد هم برن و قوام بیاد قبل از اینکه بیاری سر سفره با برنجا قاطی میکنی غلظت سست باید اندازه ای باشه که وقتی با برنج قاطی شد نه خشک بشه نه خیلی آبکی بشه 

سسش: سس مایونز و ماست رو با ترکیب سه به یک یه سس سه تا ماست قاطی میکنی یکم آبلیمو و‌پودر دارچین و آویشن و نمک و زرد چوبه ‌ و فلفل زیاد قاطی میکنی . 

با ترشی عالی میشه