2777
2789
عنوان

اونایی ک پسر یکساله نیم دارن بیان

69 بازدید | 11 پست

خانوما لطفا بیضه بچه هاتون لمس کنین ببینین داخلش چیزی هست 

من امروز راجبه بیضه نزول نیافته خوندم نگران شدم 

دست زدم چیزی حس نکردم 

شمایم دست بزنین ببینم مال همه اینجوره یا فقط پسر من اینجوریه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم من تاپیکای قبلیت رو خوندم چرا هنوز طلاق نگرفتی؟بخدا آواره خیابون بشی زندگی بهتری داری چرا ولش نمیکنی ؟ چرا اون روز و شبا رو تحمل کردی؟ دیگه قرص جلوگیریت هم منظم بخور 

تو گوشت نره که میگه دوست دارم بله از اونایی که باهاشون میخوابه شاید بیشتر دوست داره اما دلیل موندن نمیشه که 

پدرت اگه معتاد نیست طلاق بگیر تو رو خدا خواهش میکنم ازت 

گلم مغز شوهرت فاسد بار اومده اصلا توجه نمیکنه به خوبیات یه تفکر داره که قلدر باشه و آزاد نمیتونی درستش کنی جدا بشو بخدا بچه هاتم بدبخت میکنی فقر بهتر از این خونست ها از من گفتم بود کاش پیامم رو ببینی 

کاش میدونستی چقدر با ارزشه دل قشنگت کاش بهتر میشناختی مردای اینجوری رو که انقدر امید نمیدادی بهتر بشه قشنگم من بلدم بگم بخاطر بچه هات بمون و بیخیال اون بشو توجه نکن اما نمیگم چون خودمو جات میذارم میبینم نمیشه یا خودمو میک*شتم یا اونو یا طلاق اما زیر سقف باهاش نمیموندم اگه کتک و خیانت دیگه چه حرمتی میمونه چرا اجازه میدی تو رو داشته باشه طلا میدی دست لجن 

طلاق بگیر تو رو خدا کاش پیام منو بخونی کاش کاش کاش کاش

سلام عزیزم خوبی؟اگه سر به اینجا زدی بهم بگو طلاق گرفتی یانه 

انقدر مهربون نباش اشکالی نداره بابات ناراحت بشه عذابش بیشتر تو که نمیشه . میتونست موقع ازدواجت بیشتر دقت کنه اخه مردا میدونن همچین مدل مردایی زیاد هست و الانم اشکال نداره اذیت بشه تو که نباید همه غمای دنیارو اینجوری تحمل کنی قشنگم بخدا انقدر آدم هست دلشون میخواد طلاق بگیرن اما پدرشون معتاده قدر بدون طلاق بگیر گشنگی و آوارگی بهتره اینم پدر خوبی نمیشه دخترم داری پدر بد سمه براش 

پسرت هم مثل خودش بار میاره دخترای دیگه رو بدبخت کنه