2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاخدا بعد تصادف واکنشتون چی بوددد؟؟؟

من کمرم خیلی آسیب دید فقط ناز میکردم 

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

الان فکر میکنم خودمم خندم میگیره 

از سرکار آمدم خونه دیدم همسرم همه غذا ها رو خورد اصلا متوجه نشده متاهل هست همسری هم داره 😂

میتونم بگم حدود دوساعت فقط گریه کردم البته دنبال بهانه بودم برای گریه 

همسرم هی معذرت خواهی فاید نداشت گفت الان از بیرون سفارش میدم گفتم نده که غذا ميندازم سطل زباله 

من پنجره اتاقم و دریچه کولرمو باز نمیکنم تو تابستون

مامان همش سر این دوتا تو تابستون دعوا راه مینداخت😑🤦🏻‍♀️

میرفتم از پنجره سالن بیرونو نگاه کنم، می‌گفت بیا اینور نور نمیاد، حالا من قدم ۱۵۰😐😂

بعدشم تا نیم ساعت دعوام میکرد

از ۹بهمن۱۴۰۳ تا ۴اسفند۱۴۰۳ اکانتمو به کسی امانت داده بودم، بخاطر همین بعضی هارو لغو دوستی زدم، کامنتایی که توی این بازه زمانی گذاشته شده، مربوط به من نیست.نمیکنی ای گل یک دم یادم، که همچو اشک از چشمت افتادم💔، تا کی بی تو بود، از غم خون دل من، آه از دل تو، گرچه ز محنت خوارم کردی، با غم و حسرت یارم کردی، مهرتو دارم باز، بکن ای گل با من هر چه توانی ناز هر چه توانی ناز، بقیشو بلد نیستم.بهار دیگه خزون شده.

ای خدابه قول همسایمونتو بعضی خونه ها عقرب جنگ کاشتن

منو مامانم هر روز دعوا داریم سر چیزای خیلی بیخود

دیگه عادی شده😅😂

از ۹بهمن۱۴۰۳ تا ۴اسفند۱۴۰۳ اکانتمو به کسی امانت داده بودم، بخاطر همین بعضی هارو لغو دوستی زدم، کامنتایی که توی این بازه زمانی گذاشته شده، مربوط به من نیست.نمیکنی ای گل یک دم یادم، که همچو اشک از چشمت افتادم💔، تا کی بی تو بود، از غم خون دل من، آه از دل تو، گرچه ز محنت خوارم کردی، با غم و حسرت یارم کردی، مهرتو دارم باز، بکن ای گل با من هر چه توانی ناز هر چه توانی ناز، بقیشو بلد نیستم.بهار دیگه خزون شده.

منو مامانم هر روز دعوا داریم سر چیزای خیلی بیخوددیگه عادی شده😅😂

شوهر من دعوا که عادی نداره

بلند میشه همه رو میزنه

فحش میده

تهدید به طلاق 

زنگ به این و اون 

کلا آبرو ریزی