2777
2789
عنوان

رفع گودی زیر چشم

828 بازدید | 7 پست

من زیر چشام گود افتاده می خوام این گودیش برطرف شه و سطحش بیاد بالا تر

میشه اگر میدونید ی راه سریع بهم بگید زودتر خوب بشه ممنونم 😙

متاسفانه همسرم خیلی پنهان کاری میکنه😔 در حدی ک نمیدونم کیه و کجاست؟! 😆😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روغن بادوم شیرین رو شبا بمال زیر چشمت می تونی تو اینترنت سرچ کنی روغن بادام شیرین برای گودی زیر چشم

مرسی عزیزم

متاسفانه همسرم خیلی پنهان کاری میکنه😔 در حدی ک نمیدونم کیه و کجاست؟! 😆😅
دارویی چیزی نداره؟

سلام عزیزم. گودی زیر چشم امکان دارد بهتر شود با مصرف موادی که دوستان می گویند ولی موقتی بوده و دوباره باز می گردد ولی بهترین راه و روش دائم ان تزریق چربی بوده که تنها یک بار انجام می شود و بدون درد و به راحتی انجام می شود فقط دقت کنید که پیش دکتری بروید که تزریق چربی را بصورت دائم و تنها یکبار انجام می دهد.

پرکردن  گودی زیر چشم و خط خنده و... مزوتراپي ليفت صورت و جوانسازي و رفع چروک ، لیفت قوی و موثر صورت و گردن در یک جلسه (10 سال جوانتر در یکساعت بدون جراحی) تنها در کلينيک زيبايي ادونيس

به متولدين هر ماه 50 هزار تومان تخفيف در کليه خدمات در ماه تولدشان داده ميشود.

ساعات کاري ؛ شنبه الي پنجشنبه ساعت 10-19

تلفن جهت هماهنگي 86110844-86110849 – 09120150817

تهران- گيشا - نبش کوچه 39- پ 356( بالاي داروخانه فدرا)- ط1- واحد6

کلینیک زیبایی ادونیس

میتونی از ماسک خیار یا ماسک سیب زمینی استفاده کنی که تو طولانی مدت تاثیر داره ولی اگه نظر منو بخوای عزیزم برای رفع گودی و جوانسازی زیر چشم حتما تحت نظر ی دکتر پوست باش

من خودم برای رفع این مشکل میرم پیش خانم دکتر خاک سفیدی و فوق العاده راضی ام بخوای میتونم ادرس سایتشون رو هم بهت بدم بری سر بزنی

http://www.mugeclinic.com/
۲۶۶۵۳۷۵۹
۰۹۹۰۴۲۰۴۶۸۲