2777
2789
عنوان

مامانا جای ختنه پسرم کمک

196 بازدید | 21 پست

طبیعیه؟

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰

بعضی از قسمتای کلاهکش زردرنگ شده.آب اصلا نزدم و مدام پمادی که دکتر داده زدم.ورمش عادیه؟

چی ؟

عکسشو گذاشتم عادیه بنظرت

بعضی از قسمتای کلاهکش زردرنگ شده.آب اصلا نزدم و مدام پمادی که دکتر داده زدم.ورمش عادیه؟

وای مال پسر منو میدید چی میگفتی 

خوبه 

همون پماد رو بزن 

اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

پماد ویتامین A چشمی بخر با تتراسایکلین و جنتکس 

چربش کن زودتر خوب بشه و عفونت نکنه 

اگه احساس می‌کنی خیلی زخمش بده به متخصص هم نشون بده....

با چه روشی ختنه کردی؟

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

پماد ویتامین A چشمی بخر با تتراسایکلین و جنتکس چربش کن زودتر خوب بشه و عفونت نکنه اگه احساس می‌کنی خ ...

احتمالا حلقه بوده

تمام پوست رفته

لعنت به ختنه😭

اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

احتمالا حلقه بودهتمام پوست رفتهلعنت به ختنه😭

من پسرمو با روش لیزر ختنه کردم اصلا اینجوری نبود 

ولی خیلی درد کشید حین ختنه خیلی اذیت شد بمیرم براش😢

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

من پسرمو با روش لیزر ختنه کردم اصلا اینجوری نبود ولی خیلی درد کشید حین ختنه خیلی اذیت شد بمیرم براش� ...

لیزر برا پسر من خیلی بد بود اصلا شلخ قیمه کرده بود

پماد ویتامین A چشمی بخر با تتراسایکلین و جنتکس چربش کن زودتر خوب بشه و عفونت نکنه اگه احساس می‌کنی خ ...

با دستگاه ختنه کرد آره پماد چشمی میزنم روز سومه و دردش انگار کمتر شده ولی از عفونت میترسم.آب از جای زخمش میاد اب بی رنگ ینی مواد بی حسیه؟

احتمالا حلقه بودهتمام پوست رفتهلعنت به ختنه😭

دستگاه بود این طفلی تنگی هم داشت پوست روی آلتش مجبوری ختنه کردیم پوست عقب نمیرفت

لیزر برا پسر من خیلی بد بود اصلا شلخ قیمه کرده بود

من احساس میکنم خوب پسرمو بی حس نکرده بود بی وجدان 

عذاب وجدان دارم بهش فکر میکنم....