2777
2789
عنوان

عقد کردم ولی اونی ک میخاستم نبود

2487 بازدید | 123 پست

از نظر معنویت اونی ک میخاستم نیست قبل عقد خیلی خودشو همونجوری ک میخاستم نشون میداد ولی اون ایده آل من نبود چقد دعا و توسل کردم آخرم ب نتیجه نرسید ولی بازم خداروشکر پسر خوبیه از نطر اخلاقی ولی نمیدونم چرا یه حس بدی دارم نسبت ب این اعتقاداتمون مثله خوره افتاده ب جونم نمیدونم چیکار کنم🥲🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلش چیه

مثلا دوست داشتم آهنگ گوش نده نماز اول وقت بخونه قرآن دعا بخونه سخنرانی گوش بده  فقط نماز و روزه میگیره همین اونم فک کنم درک نمیکنه چرا اینارو انجام میده تقلیدیه

اهااز اون ادمایی ک فقط خودتو ادم میدونی؟هر ک حجاب و اعتقاد نداشت و ...............

ن بابا دوس داشتم شوهرم مثه خودم باشه خوب اختلاف پیش میاد من خودمو میشناسم ک چجوری میخاستم

مثلا دوست داشتم آهنگ گوش نده نماز اول وقت بخونه قرآن دعا بخونه سخنرانی گوش بده فقط نماز و روزه میگی ...

بعد ایشون با این اخلاق های شما کنار میان؟  بعنی مخالفت نمیکنن؟ 

اگر اینطوره تو زندگی یواش یواش شبیه به هم میشید... شما یکم متمایل تر میشی و همیرتون هم همینطور

مثلا دوست داشتم آهنگ گوش نده نماز اول وقت بخونه قرآن دعا بخونه سخنرانی گوش بده فقط نماز و روزه میگی ...

اوه شما از اون سختگیرایی.. بنظرم بزار باب میل و اعتقاد خودش پیش بره ازدواج اجبار نیست اگر انتخابش کردید همینجور بپذیر شما نمیتونی چیزیو بعش تحمیل کنی یا تغییرش بدی. اخلاق مهمترین. سخنرانی گوش بده تهش کتک بزنه خوبه... ادا نباید باشه خالصانه باشه بهتره

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻