2777
2789
ندارم اما دیدم ، موهاش میریزه همه زندگیت میشه موبابت نگهداریش گاهی از مهمونی و مسافرت می موننرفت و آ ...

کسی خونمون نمیاد و تنهاییم جایی هم نمیریم چون شهر غریب شوهر کردم و دورم از همه و بشدت تنهاییم ،وسواس هم نیستم روی مو و کثیفی در واقع بچه کوچیک دارم و همیشه در حال نظافت منظورم اینه توسنی نیستم که حوصله تمیز کاریشو نداشته باشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

در واقع هر ۳ ما سگ و حیوانات رو دوست داریم ،شنیدم که روی روحیه خیلی تاثیر خوب داره سگ خانگی

تاثیرش توی روحیه برای افرادیه که تنها زندگی میکنن

اتفاقا برای شما که بچه دارین تقریبا ریسکه ، وابستگی داره 

شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..
ریسک؟ اما چرا؟؟بخاطر وابستگی ش؟؟

بله

خواه ناخواه یه وقت و زمانی رو از توجه به همدیگه کم میکنید و به اون حیوون اختصاص میدید

و بالاخره حیوون هم یه عمری داره، من حتی بین اطرافیان دیدم بچشون از مرگ عروس هلندیشون یه حالی بود

جسارت نباشه ، نظر من اینه بیشتر برای هم دیگه و بچتون وقت بذارید

شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..
ریسک؟ اما چرا؟؟بخاطر وابستگی ش؟؟

ببین بستگی به خونت دراندت اخلاقت سن بچت جنسیتش همه چی داره اولا بنظرم اگه توشهرت پانسیونای خیریه سگ هست برو سر بزن ببین میتونی ارتباط بگیری ترجیحانم تونستی به سرپرستی بگیر چون فروشندهاشون خیلی.... 

بعد نژاد اگه میخوای بزرگ بگیری که قطعا سگ گلدن عالیه بعدم قطعاااا ژرمن 

اگه کوچیک مثل پودل یا پامر تو نظرته بنظرم سعی کن طرف شیتزو نری اگه نمیتونی مربی بگیری چون یذره خاص اخلاقاشون ولی در کل سگ داشتن هزینه بر هست ولی خببب منلو عشق احساس تازه ادم تو خونه تنها باشه ترسش کمتره همیشه هم تفریح داره😭😭منم خیلی دوست دارم حیف نمیتونم

ببین بستگی به خونت دراندت اخلاقت سن بچت جنسیتش همه چی داره اولا بنظرم اگه توشهرت پانسیونای خیریه سگ ...

من شوهر کردم شهر غریب شوهرم بخاطر شغلش صبح میره اخرشب میاد من و پسرم خیلی تنهاییم میخوام نژاد کوچیک بگیرم خونه حیات دار و از کثیفی و صدا هم اذیت نمیشیم در واقع خودمون خیلی شلوغیم😄