2777
2789
عنوان

چقدر دنیا بی ارزشه

292 بازدید | 23 پست

من با دخترخالم بخاطر یه موضوعی رابطه ی صمیمی نداریم در حد سلام و‌احوال پرسی اینم بگم که همسایه ایم ولی رفت و آمد نداریم .... بخدا توی این مسئله که رابطه مون بهم خورده من مقصر نبودم ولی خب اینطور شد که 5ساله همو ندیدیم حالا باباش خیلی مرد که خیلی خوب بود متاسفانه حالش وخیمه و بیمارستان بستری شد ، امشب خیلی خیلی ناراحت شدم براش اومد در خونه امون برای یه کاری با مادرم من رفتم دیدمش ولی بغض داشتم دلم خواستم بغلش کنم بگم آجی نگران نباش ، قوی باش  امااااا نشد نتونستم و اومدم توی اتاق زار زدم و گریه کردم، بنظرتون چیکار کنم خیلی دلم میخواد برم خونشون ولی میترسم حرفی بزنن که باعث رنجشم بشه نمیدونم واقعا یا شایدم برم بیمارستان

کاربری دوتا همکلاسی🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درسته تو این موافع احساسی نشو اگه قبلا ازردنت الان هم با احترام فاصلتو حفظ کن

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست 

درسته تو این موافع احساسی نشو اگه قبلا ازردنت الان هم با احترام فاصلتو حفظ کن

تا الان این کارو کردم وخب الان اوضاع پدرش بحرانیه و هرچی فکر میکنم خاطره ی بدی از پدرش نداشتم دلم خواست همدردی کنم باهاش ولی از رفتارش میترسم چون خیلی حساس اخلاقشون

کاربری دوتا همکلاسی🌱

برو چون خدای نکرده اتفاقی بیفته حال روحیت بدتر میشه

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

برو چون خدای نکرده اتفاقی بیفته حال روحیت بدتر میشه

از همین میترسم همین الانش پشیمونم و نذر کردم باباش سالم شه بیاریمش خونمون و گوسفند قربونی کنیم ولی چه فایده که آدم دیر میفهمع خژلی چبزا رو

کاربری دوتا همکلاسی🌱
خب از آشنایی کسی حتما شمارشو بگیر چون توی روزای سختی اگر کنارشون باشی همیشه یادشون میمونه

اره سعی مبکنم فردا برم ، عزیزم حدودا دوسال پیش یه مشکلی پیش اومد براشون مادرم که رفته بود و با اینکه تنها بود حرفای خوبی نزده بود و گفته بود از کجا فهمیدی و اومدی

کاربری دوتا همکلاسی🌱
خب از آشنایی کسی حتما شمارشو بگیر چون توی روزای سختی اگر کنارشون باشی همیشه یادشون میمونه

ببخشید نمیدونستم کاربر آقا هستن ، بابت لفظ عزیزم ببخشید

کاربری دوتا همکلاسی🌱
اره سعی مبکنم فردا برم ، عزیزم حدودا دوسال پیش یه مشکلی پیش اومد براشون مادرم که رفته بود و با اینکه ...

همیشه بعد از اتفاقایی که خوشایند نیست باید با احتیاط عمل کرد جوری رفتار کنید که فکر کنن شما اون قضیه رو کلا فراموش کردید

کاربر آقا - کاربر آقا - کاربر آقا