2777
2789
عنوان

رنگ کردن مو با قهوه👱‍♀️☕️

| مشاهده متن کامل بحث + 44352 بازدید | 33 پست

به نام خدا

با سلام و عرض ادب

من مریم رحیمی مخترع رنگ موی تقویتی و 100% گیاهی قو با 10 سال سابقه موفق در این عرصه به همگی شما عزیزان پیشنهاد می کنم که در صورت تمایل برای یک بار رنگ موی تقویتی و 100% گیاهی قو رو استفاده بفرمایید.

منتهی چون من به ندرت فرصت می کنم که به نی نی سایت بیام ، لطفا اگر امری با بنده داشتید و یا سوالی داشتید

یا در اینستا دایرکت بدید :   

www.instagram/DRGHOO.IR

و یا تماس با من در ساعات مجاز کاری من : یعنی روز های غیر تعطیل بین ساعت 12:30 الی 4 بعد ظهرو

09182137920

ضمنا تصویر موهای سفید رنگ شده و درمان شده ی مشتریانمون هم در اینستاگرام منتشر شده

***راه دیگر : مراجعه به سایت  رنگ موی گیاهی دکتر قو ***

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همین یک ساعت پیش ترکیبی از مقداری رنگ موی شیمیایی نسکافه ای تیره و کاپوچینو تیره و حجم زیادی از خودِ قهوه و البته مقداری روغن سیاهدانه و اکسیدان برای بهتر رنگ گرفتن موهام استفاده کردم😍

حالا باید تا شب وایسم ببینم چجوری در میاد😍

در ضمن کُل موهام از قبل دکلره شده بود و خیلی روشن بود و اصلاً به چهره ام که گندمی بود نمی اومد

واسه همون گفتم این بار ترکیبی از رنگ قهوه ای در بیارم بزارم ببینم چطور خواهد شد😍

امیدوارم فقط این رنگ ترکیبی ثابت بشینه رو موهام و پاک نشه😀 چون عاشق رنگ قهوه ای تیره هستم و خیلی به پوست گندمی میاد😍

لطفا رسیدگی کنید ، نام مستعار قابل ویرایش نیست   نام کشور هم به ایران قابل تغییر نیست