2777
2789
عنوان

دلم نمیخواد شوهرم خرج خونوادش کنه

756 بازدید | 46 پست

اقا از سمت اونا هییییچ کوفتی نمیاد خب همیشه خدام پول ندارن درحالیک پدرشوهرم دوجا کار میکنه.

حتی واس شارژ هم زنگ میزنه به شوهرمن ک بدبختی تک پسره

بعدازاینجایی دلم نمیخواد حتی هزارتومن بده بهشون که

اولا باعث شدن زندگیم بهم بریزه از بچم دورم کردن

دوما با کمک بابام خونه خریدیم شوهره برداشته زده ب اسم مادرشوهرم

سوما یکسال درحال طلاق بودم نه به من نه به بچه هزارتومن نفقه نداد همرو خرج خونه مادرش کرده بود ببین یه کاپشنم حتی نخریده بود برای خودش

الانم هی خرید و دکار بیمارستان باشوهر منه

واس عملش ۲۰۰میل پول میخوام شوهرم افتاده دنبال وام  میگم بابات چهکار میکنه وسط خرج خونشونو میدی خرج بیمارستانشو میگ وظیفه پسریمه. 

خرج خواهراش میکنه که متاهل هستن  میگ وظیفه برادریمه

واقعا اینجوریه...؟

پس وظیفه اونا چیه درمقابل پسرسون وظیفه خواهراش چیه پس درمقابل داداش

چه پدر سوختن☹️

علت  اسم کاربریم برای اینه ک  هراسمی وارد سایت کردم‌قبول نکرد😑منم مجبور شدم اینو بزارم😏وگرنه ک حالم از گلزار بهم میخوره ،نه کراشمه نه ازش خوشم میاد🤦🏼‍♀️.                                                                                                                                                                                                   🧡❤️💚اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡💚❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر من انقدر از این کارا کرد ورشکست شد به خاک سیاه نشست خاک تو سرش 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
شوهر من انقدر از این کارا کرد ورشکست شد به خاک سیاه نشست خاک تو سرش

😂😅خاک توسرش خوب اومدی شوهرمنم اونقدرازش پول گرفتن الان ک عقدیم هیچی نداره صفره جالب تازه میخوان مادرشونم من نگه دارم

🕊میشود هرآنچه ک باید بشود🕊✨🤲🏻

😂😅خاک توسرش خوب اومدی شوهرمنم اونقدرازش پول گرفتن الان ک عقدیم هیچی نداره صفره جالب تازه میخوان ما ...

نگه نداریا اصلا خودتو بزن به کمردرد پادرد ازالان هزارجور عیب بزار زو خودت ک بعدا گریبان گیرت نشه

درکت می کنم شوهر منم اینجوریه از حق من و بچه هاش میزنه می ریزه تو حلق خانواده ش همش هم میگه وظیفه س

وضع ما از معمولی هم پایین تره درحالیکه خانواده ش خیلی پولدارن فقط گداصفت هستن

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه