2777
2789
عنوان

بیاید از بدبیارهایی یهویی و پشت هم بگیم شاید دلمون خالی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 21 پست

اره مثلا یه مدت یهو خیلی بد میارم حس میکنم خدا اصلا دوسم‌ نداره یه مدت باز یه چی میشه فکر میکنم خدا هوامو داره. الان چند وقته رو مود خوبی نیستم. اخریشم اینه که چند دقیقه پیش فهمیدم یکی از نزدیکانم یه حماقتی کرده اینو شنیدم کلا خواب از سرم پرید

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی زیااااادخیلی هم بیتابی و گریه کردمولی دیگه سپردم به خدا که حتما حتما صلاح بنده هاشو بهتر میدونه ...

اخه واقعا چه حکمتی داره اینکه افسرده و بدبخت بشی به نقطه صفر برسی 

کاربری دونفره

اره مثلا یه مدت یهو خیلی بد میارم حس میکنم خدا اصلا دوسم‌ نداره یه مدت باز یه چی میشه فکر میکنم خدا ...

ننمیدونم چرا ولی اگه از اول زندگیت از یه جایی شانس بیاری مدام اتفاق خوب برات میوفته ولی اگه بد بیاری تا اخر همین پیش میره 

کاربری دونفره

من چندروز پیش سر یه جریانی از معلم بچم شاکی بودم پاشدم لباس خوبامو پوشیدم ک برم معلمو ببینم شکایت کن ...

🤭🤭🤭🤣 خیلی بزرگ بود یا نه خیلی دقت میخواست

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...