2789

حالم خیلی بده تورو خدا برای مادرم دعا کنید 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم امشب فهمیدم مادرم سرطان روده بزرگ داره

مادرم ۶۹سالشه

چی بگم خدااااااااااااا

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یکموی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷رهبر شهیدم کربلا نرفته شد کربلایی❤️من بمیرم برای مظلومیتت😭 آقا مجتبی لحظه ای و کمتراز آن دست از حمایت شما نمیکشم❤️❤️❤️

خودتو نباز 

اگر به درمان غیرشیمیایی اعتقاد داری بفرستم برات عزیزم 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

نگران نباش عزیزم عموی منم داشت از نوع بدخیمش عمل کرد معده اش رو برداشت بعدم شیمی درمانی و‌پرتو درمانی خداروشکر الان تقریبا ده سال میگذره و حالشم خوبه  

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

ارزوی سلامتی غصه نخور یکی از اقواممون هم سرطان معده داشت و الان خداروشکر سرحاله پس از دو سال یعنی معجزه شد درمان شد فقط روحیه و حال و تغذیه خوبی داشت همینننن

فکر و خیال چرا زندگی ادامه داره پر قدرت باش ... آرزوی سلامتیتون

چررررا؟

یکی درمیون تاپیک سرطانه جدیدا چرراااانقدر زیادشدههه

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

خدا شفاش بده 😭😭😭

الهی آمین

همچنین مادر شما🌸

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یکموی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷رهبر شهیدم کربلا نرفته شد کربلایی❤️من بمیرم برای مظلومیتت😭 آقا مجتبی لحظه ای و کمتراز آن دست از حمایت شما نمیکشم❤️❤️❤️