2777
2789

من بار ها توی تاپیکام درمورد شغلم گفتم ...

و بار ها هم گفتم اهل خلاصه گفتن نیستم ‌...

لطفا لطفا بخونید 💖

احتیاج دارم که شنیده بشم :)

محل کارم یه جای عمومیه 

و روز اولی که مشغول به کار شدیم ، بهمون گفتن جایگاه شما هر روز متغییره و یکی از تخلفات مهمش این بود که با هیچ کسی ، هیچگونه ارتباطی نگیری ...

*حتی دوست معمولی *

با این وجود خیلی از همکارای خودم با شوهراشون سر این کار آشنا شدن و حتی بعضیاشون با هم تو رابطه هستن...

منم با این وجود به خودم این جرعتتو دادم که با کراشم ارتباط بگیرم ...

چند وقتی بود با کراشم داشتم ارتباط میگرفتم 

و فهمیدم اونم روم کراشه و از این و اون سراغم رو میگیره وقتایی که نیستم ... شغل کراشم پ‌ل‌ی‌س

و توی تمام مدتی که همکاراش کنارشن و من مشغول به کارم هستم ، نتونستیم خیلی طولانی با هم حرف بزنیم 

چون خیلی خیلی ضایع و تابلوعه ...

راستش ما فقط با نگاه و ادا اصول بیشتر حفظ ارتباط میکردیم 😂😑

چون موقعیت شغلی اون واقعا به خطر میوفتاد 

بستر خیلی فراهم نبود ...

از دوستام تونستم آمارشو بگیرم ، چند سال بود که این جا کار میکنه و کلا بچه ی مودب و سر به زیر و متین و خوش اخلاق و با جذبه و مردم داریه ...

از لحاظ ظاهری انقدر خشگله که هیشکی اعتماد به نفس نخ دادن بهشو نداره👌😅

من خودم یه تایمی اینجوری بودم ، از وقتی فهمیدم رفتارش با من فرق داره و میخواد نخ بده ، ذهنیتمو راجع به خودم تغییر دادم 😌

قدش بلنده ، چش ابرو مشکیه ، یه ته ریش ناناس داره ، و چشاش واقعاااا درشته ،لب و دماغشم کوچیکه ...

چهارشونه و ورزشکاره ،همیشه صاف و شق و رق راه میره ،انگاری تازه از خشکشویی آوردنش بیرون ...

قیافش منو یاد تازه دومادا میندازه انقدر مرتب و دقیقه 😂

همه جوره از نظرم اوکی بود 

راستش دوستامم میگفتن توی کل محل کارمون ، ما دوتا از لحاظ ظاهری و اخلاقی شبیه به همیم ...

منم همونقدر شق و رق و اتو زده و تازه عروس به نظر میرسم 

*اینو از اکثر ارباب و رجوعی که توی محل کارم میبینم ، میشنوم *

ارتباطمون با هم به یه حدی رسید که عملا اومد و با دوستم ارتباط گرفت که واسطه بشه ، از این که مستقیما میخواست درخواستش رو مطرح کنه ، خجالت و ترس داشت ...

دقیقا فردای همون روز 

سرپرستم که چند سال بود روی این آقا پلیسه کراش بود ، اومد و گند زد به همه چی ...

بهم تهمت زد که تو با این پسره بیرون رفتی سر ساعت کاریت و فلان و بهمان ...

جلوی همه پشت سرم حرف میزد ، ولی چون همکارام ازش زخم خورده بودن و ذات کثیف و حسودشو میشناختن ، بهم گفتن اهمیت نده ...

راست من هم ناراحت بودم بابت این موضوع و هم عصبی ...

سریع موضوع رو با مدیرمون مطرح کردم ، البته مجبور بودم هر گونه ارتباطی رو با کراشم ، انکار کنم ، (چون اگر میفهمید کلا داستان میشد )

اونم حقو به من داد ،گفت عیبی نداره 

از حسادتش بود و اینا ...

فهمیدم رفتن با مسئول محافظتی اون منطقه صحبت کردن و جایگاه پسره رو عوض کردن و منتقل شده به یه جای دیگه که دیگه من نتونم ببینمش :)))))))

و این بود این عشق ناکام من 

دعا کنید پیداش کنم :)

تاحالا کسی انقدر معصومانه به چشمام نیومده 

بد جوری گیر کرده دلم 💔🙁

عیب نداره

اگر عاشقت باشه برمیگرده

میاد خواستگاریت

فقط

چرا یلحظه حس کردم رمانه مخصوصا اون ته ریش و شغل؟

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون باید پیدات کنه 

کارت ملی ک نیست ک گم بشه 

آدمه می‌تونه خارج از کار بیاد دنبالت 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
عیب ندارهاگر عاشقت باشه برمیگردهمیاد خواستگاریتفقطچرا یلحظه حس کردم رمانه مخصوصا اون ته ریش و شغل؟

اخه هبچ راه ارتبلطی با هم نداریم ...

حتی منم دیگه به اون جای قبلی بر نمیگردم :)))))

رمان چیه بابا ، خدا شاهده همش حقیقت محضه 😂💔🙁

مگه کراشت پلیس نبود چطور جای شما کارمیکرده البته اگه من اشتبا نکنم

تا حالا پلیس دیدی توی امکان عمومی !؟

سینما ، مترو ، موزه ، تالار ، کنسرت ، فروشگاه ، بی ار تی و خیلی جاهای دیگه ...

منم یه جای عمومی کار میکنم که شغلم هیچ ربطی به کراشم نداره ، و اون صرفا برای حفاظت از اون منطقه اونجا تردد میکنه .

الان فهمیدی چی شد !؟😁

این جمله بذاره بره اگه مال تو باشه برمیگرده از نظر من خنده دار ترین جمله دنیاست.... ولی واقعا درباره ...

این جمله رو خیلی موافقم باهاش :)

دارم تلاشمو میکنم آروم باشم ...

ولی نمیخوام براش هیچ کاری هم نکنم 

من برای دل کسی تاپیک نزدم ...راستش درد و دل بود که توی دو خط خلاصه نمیشد ...

قصد ناراحت کردنتون رو نداشتم کلی گفتم که بدونی حرف هر چی کوتاه تر تاثیر گذار تر😘

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید