2777
2789
عنوان

فقط کسایی که روانشناسی خوندن بیان

198 بازدید | 40 پست

بچه‌ها من کارشناسیم یه رشته دیگه‌ای بوده، الان دلم میخواد روانشناسی بخونم هدفمم اصلا مطب زدن و اینا نیست..میخوام دونم اگه برم ارشد خیلی از بقیه بچه‌ها عقب می‌مونم و خیلی بارم نمیشه؟؟؟ حتما باید برم دوباره از لیسانس بخونم؟؟؟ خیلی درگیرشم واقعا احتیج به راهنمایی دارم

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم فکر میکنم باید کارشناسیشو بگیری

از چه جهت؟؟ از لحاظ بار علمی؟؟؟ دیدم کسایی که ارشد رفتن روانشناسی یا رشته‌های دیگه بدون اینکه مرتبط با کارشناسیشون باشه اما نمیدونم واقعا موفقیتی توش هست یا فقط یه مدرکی گرفتن

و اینکه عقب میمونی نه دیگه،تو با ترم یکیا شروع میکنی

میدونم از این نظر گفتم که اخه اونا پیش‌زمینه رو دارن 4 سال خوندن و اشنا شدن بااین رشته

از چه جهت؟؟ از لحاظ بار علمی؟؟؟ دیدم کسایی که ارشد رفتن روانشناسی یا رشته‌های دیگه بدون اینکه مرتبط ...

اگه که اینو دیدی پس شاید میشه،ولی اینکه عقب میمونی راسیتش اره چون خب توی کارشناسی خیلی چیزارو میخونی در رابطه با این رشته که ممکنه تو نفهمیشون توی ارشد و خوندنشون سخت باشه برات،مثل مبانیه جامعه شناسی

منم مثل شما بودم و رفتم از اول روان شناسی خوندمو واقعا اگر میرفتم ارشد هییییچی نمیفهمیدم کلا ارشد در ...

سخت نبود دوباره یه ۴ سال دیگه درس خوندن؟؟؟

نه میتونی بدون کارشناسی بری ارشد بگیریتو کارشناسی همچین خبری نبود تهش دوتا کتاب بیشتر بخون دوتا کارگ ...

پس میشه ادم خودشو برسونه به بقیه بچه‌ها

اولش چرا ولی تزمای ذهر که درسا تخصصی شد ،خیلی خوب بودمن هموز خدود پنج شش واحدم مونده

چندسالگی شروع کردین؟؟؟