بچهها من کارشناسیم یه رشته دیگهای بوده، الان دلم میخواد روانشناسی بخونم هدفمم اصلا مطب زدن و اینا نیست..میخوام دونم اگه برم ارشد خیلی از بقیه بچهها عقب میمونم و خیلی بارم نمیشه؟؟؟ حتما باید برم دوباره از لیسانس بخونم؟؟؟ خیلی درگیرشم واقعا احتیج به راهنمایی دارم
ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
از چه جهت؟؟ از لحاظ بار علمی؟؟؟ دیدم کسایی که ارشد رفتن روانشناسی یا رشتههای دیگه بدون اینکه مرتبط با کارشناسیشون باشه اما نمیدونم واقعا موفقیتی توش هست یا فقط یه مدرکی گرفتن
ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..
از چه جهت؟؟ از لحاظ بار علمی؟؟؟ دیدم کسایی که ارشد رفتن روانشناسی یا رشتههای دیگه بدون اینکه مرتبط ...
اگه که اینو دیدی پس شاید میشه،ولی اینکه عقب میمونی راسیتش اره چون خب توی کارشناسی خیلی چیزارو میخونی در رابطه با این رشته که ممکنه تو نفهمیشون توی ارشد و خوندنشون سخت باشه برات،مثل مبانیه جامعه شناسی