2777
2789

سلام خانوما ما چون از خونه قبلیمون جابه جا شدیم نتونستم پسرمو ببرم پیش دبستانی قبلیش دور شد و از مربیش راضی نبودم 

الان یه پیش دبستانی دیگه پیدا کردم که مربی مهد پارسال هست و یکی از دوستای پسرم اونجاست و خودش خیلی تمایل داره بره چون دوستش اونجاست

از طرفی بچم خیلی حساسه پارسال که از بس مریض میشد دکتر گفت نزارم بره مهد 

انقدر استرسی شدم نمیدونم چه کار کنم اگر نزارم بره پیش دبستانی مجبورم خودم بهش یاد بدم و تابستون فشرده بره ولی از طرفی صبح تا شب تنهاییم تو خونه خودمم خیلی کم حوصله ام دلم میسوزه براش 

شوهرمم میگه هر جور خودت میدونی ولی میدونم که اگه خدای نکرده باز بره و مریض شه غر میزنه بهم 

خواهشا از تجربیاتتون بهم بگید ممنون میشم 

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام 🖤          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای کلاس اول مدرک پیش دبستانی می خوان 

بفرستش  

براش اسپری کلداماریس بزن قبل و بعد از مهد کمتر مریض میشه شربت ایمینویس هم بهش بده تا ایمنیش قوی شه 

آخرش که چی نمی تونی که همه اش توی خونه نگهش داری روحیه بچه آسیب میبسنه

خب الان نفرستید،سال بعد میره مدرسه،مریض نمیشه اونوقت؟ البته دورازجونش منظورم اینه دیریازود در فضای آموزشی که یه جمعی ازبچه ها هستن قرار می گیره

سعی کنید سیستم بدنیشو تقویت کنید،به امید خدا بفرستیدش بره،شما حتی آموزشم خودت بدی ولی مهارت های اجتماعی رو در جمع یاد می گیره

پسر منم میره هی هم مریض میشه چند روز چند روز غیبت میکنه

من میفرستمش چون آماده میشه برای مدرسه

به هر حال مدرسه هم برن مریض میشن 

من برای پسرم انشاالله سال دیگه واکسن میزنم

واااا معلومه ک باید بفرستیش..بچه بااااید تو اجتماع بره با همسالاش ارتباط برقرار کنه ..حالا امسال رو ...

چه کار کنم آخه الانم چند روزه سرما خورده دو بار بردمش دکتر همش استرس دارم چون لوزه سومش هم احتمال عمل داره هر وقت مریض میشه سرفه هاش خیلی طول میکشه همش باید توضیح  بدم به مربیش یا ماسک بزنه که نمیزنه 

بهش ماسک بده بزنه و تاکید کن برنداره ماسک رو.بچه ها تا چهارم پنجم همیشه سرما خورده ن .بخاطر مدرسه و اینکه نمیتونن بهداشت رو خوب رعایت کنن.پیش دبستانی مقدمه خوبی هست که بچه ها برای مدرسه رفتن آماده بشن.وگرنه یکهو بخواد از ۷ صبح تا ۲ ظهر مدرسه باشه سخت میشه براش.

برای کلاس اول مدرک پیش دبستانی می خوان بفرستش براش اسپری کلداماریس بزن قبل و بعد از مهد کمتر مریض م ...

بردمش دکتر اسپری داده با قرص به خاطر لوزه اش 

شربت تقویتی ام گاهی بهش میدم امیدوارم که مریض نشه واقعا خودم از نظر روانی به هم ریختم ممنون از نظرتون 

منم بچمو با ماشین میبرمباید برن البته این نطر منه ها

عزیزم بله نظر خودمم رو رفتن هست گفتم اینجام مطرح کنم مشورت بگیرم لطف کردید 

بهش ماسک بده بزنه و تاکید کن برنداره ماسک رو.بچه ها تا چهارم پنجم همیشه سرما خورده ن .بخاطر مدرسه و ...

ماسکم میدم ولی خب بچه است خسته میشه در میاره حالا بازم باید تلاشمو کنم ممنون عزیزم 

عزیزم بله نظر خودمم رو رفتن هست گفتم اینجام مطرح کنم مشورت بگیرم لطف کردید

پسر من از وقتی که پیش دبستانی شروع شده سر جمع ۲۰ روز نرفت از بس مریص شد،۱۱ ،۱۲بار بردمش دکتر

با اینکه خیلی تقو یتش میکنم از اواسط شهریور دیگه زینک و ویتامین سی و.. شروع میکنم 

هر هفته دوبار عصاره ماهیچه میخوره اهل هله هوله نیست

همه چیزایی که یاد میده مربیشون تو گروه نیزاره من به پسرم یاد میدم که موقع هایی که حاظره با کلاس پیش بره

پسر منم میره هی هم مریض میشه چند روز چند روز غیبت میکنهمن میفرستمش چون آماده میشه برای مدرسهبه هر حا ...

واکسن آنفولانزا؟ 

انشالله که تنش سلامت باشه چند روز تو خونه میمونه هر دفعه ؟