2777
2789
عنوان

جدایی منو نامزدم بعد 5 سال🙂

361 بازدید | 19 پست

ما تو دانشگاه با هم آشنا شدیم،ایشون از یه شهر دیگه و من تهران،خیلییی همو دوست داشتیم و داریم متاسفانه،بعد این همه جنگیدن(با عقايد خانواده هامون،پیشرفتمون و...) به این نتیجه رسیدم که جدا شیم از هم(خيلي تلاش كرديم هر دومون ولي ديگه به صلاح نیست پافشاری)،به دلایل مختلف،اولیش اینکه اون نمی‌خواست تهران بمونه و بعد اتمام تحصیلمون که یکسال دیگه میشه قراره برگرده شهر خودش(به خاطر خانوادش،وگرنه خودش قصد برگشت نداشت) و مسئله دیگه تفاوت فرهنگی خانوادمون بود،یه سری تعصبات قومیتی،خیلی بازش نمیکنم که به عزیزی بر نخوره،ولی خانواده من مخالف بودن که ازدواج با این قوم صورت بگیره،راست هم میگن تفاوت فرهنگی اذیت کننده ست ولی خب من نمیتونم چشمامو رو این همه علاقه ببندم،و الان واقعا سخته که باور کنم قراره همه چیو تموم کنم:)

حالا قراره فردا باهاش صحبت کنم که تکلیفمون مشخص شه و واقعا حس میکنم قلبم داره میترکه🙂💔

نمیدونم کارم درسته یا نه برای همین تاپیک زدم اینجا که شماهم راهنمایی کنید.مشاوره هم رفتیم،نمیشه خانواده هارو متقاعد کرد

نیمچه طبیب✨️؛هواخواه توام جانا و می‌دانم که میدانی که هم نادیده میبینی و هم ننوشته میخوانی❤️💍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم الان اذیت بشی خیلی بهتره تا بعدا با بچه اذیت بشی حداقل الان دردت فقط دل خودته نه یه بچه که بین شما گیر کرده خانواده ها قطعا رها نمیکنن و درگیری ادامه دار میمونه ،و یه طرف باید همیشه کوتاه بیاد و اون یه طرف همیشه خدا زن بوده و فقط به خودت میای میبینی عمرت رفته سر متقاعد کردن اونا ...

عزیزم شک نکن تفاوت فرهنگی خیلی دراینده میتونه مشکل ساز باشه ،اگر واقعا نمیتونید باهن به یه سری نقاط مشترک برسید بهترین کار اینه از همین اول برای هم ارزوی خوشبختی کنید و از هم جدا بشید تا بعدا با وجود بچه و کلی اتفاقات مشترک دیگه خدایی ناکرده کار به جدایی بکشه

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
خدا آرامش بده به قلبتامیدوارم درست بشه🥲💜

💕مرسی عزیزدلم

نیمچه طبیب✨️؛هواخواه توام جانا و می‌دانم که میدانی که هم نادیده میبینی و هم ننوشته میخوانی❤️💍

اه اومدین باز شماها؟؟؟ خب حتما سنشون کم بوده گفتن میتونیم از پس همه چی بربیایم خانواده طرفو ندیده بو ...

واقعا هیچ درکی از شرایط ندارن و فقط میخوان زخم زبون بزنن و برن،خوبه گفتم راهنمایی میخوام...

من همین الانم سنم کمه دیگه چه برسه به اون موقع،هرچند اون اوایل خانواده ها اوکی بودن