سلام.به نظرتون بعد 20 سالگی برای یادگرفتن زبان جدید دیره؟اونم نه یه زبان..سه چهارتا زبان.میدونم بعد 20 سالگی هر چی سن بالاتر بره مشغله کاری و ذهنی ادم بیشتر میشه ولی یکی تو همین نی نی سایت گفته بود اگر بعد 12 سالگی یه زبانی رو شروع به یادگرفتن کنند محاله روون صحبت کنند..نظر شما چیه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خوب من امسال 25 سالم میشه..انگلیسی رو هنوز مسلط نیستم ولی تا یه حدی بلدم میخوام سه تا زبان دیگه یاد بگیرم..اول المانی زبان بعدی احتمالا یا ایتالیایی یا اسپانیایی اخری هم ترکی استانبولی
اخه ۲۰ سالگی سنی نیستکه من بعد ۴۰ سالگی دیدم یه نفر رفت المانی خوند الان راحت صحبت میکنه فیلماشونو ...
درسته پشتکار و تلاش مهمه اما در کل من عاشق یادگرفتن زبنهای مختلفم..تالان بخاطر مشکلات مالی نتونستم هیچ زبانی رو کامل مسلط شم حتی انگلیسی از الان به بعد هم همش تو فکر اینم که کمبود وقت میزاره چن تا زبان دیگه یاد بگیرم یا نه..کار سختیه