2777
2789

سلام.به نظرتون بعد 20 سالگی برای یادگرفتن زبان جدید دیره؟اونم نه یه زبان..سه چهارتا زبان.میدونم بعد 20 سالگی هر چی سن بالاتر بره مشغله کاری و ذهنی ادم بیشتر میشه ولی یکی تو همین نی نی سایت گفته بود اگر بعد 12 سالگی یه زبانی رو شروع به یادگرفتن کنند محاله روون صحبت کنند..نظر شما چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

22 سالشه

خوب من امسال 25 سالم میشه..انگلیسی رو هنوز مسلط نیستم ولی تا یه حدی بلدم میخوام سه تا زبان دیگه یاد بگیرم..اول المانی زبان بعدی احتمالا یا ایتالیایی یا اسپانیایی اخری هم ترکی استانبولی

خوب من امسال 25 سالم میشه..انگلیسی رو هنوز مسلط نیستم ولی تا یه حدی بلدم میخوام دو تا زبان دیگه یاد ...

به سلامتی عزیزم

موفق باشی

حتما میتونی یاد بگیری شک نکن

ولی من توصیه میکنم اول انگلیسیتو قوی کن یعنی کامل کامل یاد بگیر بعد زبان های دیگه

خیلیم عالیه یاد گرفتن زبان جدید

اخه‌ ۲۰ سالگی سنی نیست‌که من بعد ۴۰ سالگی دیدم یه نفر رفت المانی خوند الان راحت صحبت میکنه فیلماشونو ...

درسته پشتکار و تلاش مهمه اما در کل من عاشق یادگرفتن زبنهای مختلفم..تالان بخاطر مشکلات مالی نتونستم هیچ زبانی رو کامل مسلط شم حتی انگلیسی از الان به بعد هم همش تو فکر اینم که کمبود وقت میزاره چن تا زبان دیگه یاد بگیرم یا نه..کار سختیه

البته اگر تا قبل از ۱۲ سالگی یادگیری زبان صورت بگیره دیگه هیچ‌وقت فراموش‌نمیشه فرار نیست یعنی شما حت ...

چرا فراموش میشه..من خیلی چیزهای مربوط به انگلیسی که قبل 12 سالگی یاد گرفتمو فراموش کردم

به سلامتی عزیزم موفق باشی حتما میتونی یاد بگیری شک نکن ولی من توصیه میکنم اول انگلیسیتو قوی کن یع ...

ممنونم..امیدوارم..فکر کنم از الان بخوام برنامه ریزی کنم تا 10 سال دیگه میتونم به جز انگلیسی سه تا زبان دیگرم یاد بگیرم و اگر هم تلاش کنم حتی مسلط شم 

چرا فراموش میشه..من خیلی چیزهای مربوط به انگلیسی که قبل 12 سالگی یاد گرفتمو فراموش کردم

باید تکرار بشه براتون صحبت کنید فیلم ببینید در روز استفاده کنید ببیند من کاملا ترکی بلدم ولی اگه تکرار نکنمو ازش استفاده نکنم یادم‌ میره