2777
2789

بچه ها من فردا برای ارائه عکاسی باید عکس از لباس های محلی اقوام ایران مخصوصااا عرب ها تحویل استاد بدم 

اصن نتونستم برم عکاسی 🥲

اگر یکیتون عکسی  داره که خودش گرفته از لباس قومیت خودش مثلا بختیاری یا عرب دشداشه و اینا داره یا بم درخواست بده تو تلگرامی روبیکایی چیزی بفرسته یا توی همین تاپیک بزاره 

ممنونتون میشم واقعاااا 

شده یدونه عکس اصن🥲 گوگلی نباشه خودتون گرفته باشید

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه میرفتی عکاسی برای عکس از لباس محلی یه استان باید به اون استان سفر میکردی؟

نه اصن 

من اهوازم و تاکید بر این بود اقوام عرب باشه اما به طور کلی باید میرفتم سوژه لباس محلی مثلا کورد یا بختیاری پیدا میکردم و  عکس میگرفتم 

تو نداری عکسی چیزی؟

یه عکس با دامن قریو مینا دارم موقع دستمال بازی ولی حیف چهرم پیداست وگرنه میفرستادم

کاربری بهم واگذار شده💚کورد هستم💚🌱بژی کورد💚🌱     به درک به درک ب درک اگه اونجوری که میخواستیم نشد دشمن عزیزم که تصور کردی با پیدا کردن کاربریم بردی!من هیچ چیز برای پنهان کردن ندارم در ضمن میدونم پیدام کردی برام مهم نیست حس زرنگ بودن بهت دست نده عزیزم من خودم میدونم 😂

از پینترست دربیاری میفهمه؟

اره 

کارش اینه تا یه عکس میاریم زود توی پینترست سرچش میکنه پیداش کنه ابرو برامون نمیزاره