2777
2789
عنوان

حسرت عشق و عاشقی رو باید با خودم ببرم به اون دنیا

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 37 پست

شوهرت چی ؟ اون دوست دارع؟؟؟

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عشق واقعی بعد ازدواج شکل میگیره....خوبی های شوهرت تو ذهنت تکرار و پررنگ کن.....اینقدر هم چرت پرت های اینستا رو دنبال نکن.....عشق واقعی یعنی شوهر زحمت کش ت که تو این گرونی داره خرج زندگیت میده....افکار شیطانی رو از ذهنت بیرون کن

اگه برمیگشتی به عقب در رابطه با پسر همسایتون چیکار میکردی؟و چشد که با شوهرت ازدواج کردی؟

هیچکاری 

ازدواج سنتی داشتم معرفی داشتم از اول گفتم حسی ندارم بهش ولی تو شرایط بدی مجبور شدم قبول کنم 

منم خیلی نابود شدم بخاطر نیش و کنایه ها

بعضیا خیلی آدمو آزار میدن 

فکرشم نمیکردم یه رپزی همچین چیزی رو از مادرم بشنوم 

عزیزم 🫂

تصور کن، گوش کن، بنویس، بگو و تکرار کن، بهش میرسی اگه نرسی به بهترش میرسی، امیدوار باش. 

اگه بدونی من چه چیزهایی که نشنیدیم

دورت بگردم 🫂💔

یعنی خدا خبر داره چه قلب شکسته ای داریم؟ 

نمیدونم چطور دلشون میاد، نمیدونم 

تصور کن، گوش کن، بنویس، بگو و تکرار کن، بهش میرسی اگه نرسی به بهترش میرسی، امیدوار باش. 

خیلی

من الان دلم بیشتر به حال شوهرت  میسوزه!!!

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤
هیچکاری ازدواج سنتی داشتم معرفی داشتم از اول گفتم حسی ندارم بهش ولی تو شرایط بدی مجبور شدم قبول کنم

به این فکر کن هر اتفاقی میفته به صلاح تو بوده

شاید اگه با پسر همسایتون ازدواج میکردی اصلا با هم خوشبخت نمیشدید اگر خوشبخت می‌شدید مطمئن باش به‌هم میرسیدید

پیرینسس🎀🤍